آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
ترمیم سریال ساعت مچی آموزش ترمیم سریال ساعت های مچی طرح دار تست شده از جی اس ام دولوپرز شده
توسط sfri.arash- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
آموزش ترمیم سریال ساعت های مچی طرح دار تست شده از جی اس ام دولوپرز شده درود به همگی این سری ساعت های مچی ک با سی پی MTKهستن خیلی هاشون با باکس هایی نظیر سیگما راحت میزنه و یسری هاشون هم هیج ساپورتری ندارن کافیست کد زیر را وارد کنین و سریال دلخواه تایپ کنین موفق باشین
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 19 پاسخ
- 9.9k بازدید
آموزش ساخت فایل استوک (اسکاتر ) - این آموزش توسط رید گرفته شده به فرمت bin باکس ولکانو است . - در این اموزش نیازی به روت بودن دستگاه نمی باشد و تنها روشن بودن ADB گوشی نیاز است . - رید گرفته شده فرمت bin ولکانو توسط Volcano Tool یا Merapi Tool آموزش قدم به قدم زیر : 1- ابتدا یک رید از گوشی تون تهیه کنید . 2- تغییر اسم و فرمت فایل به ROM_0 مثلا اگه اسم فایلتون backup.bin باشه به ROM_0 تغییر بدید که ویندوز ازتون ارور می گیره و شما گزینه yes رو برای تایید بزنید . 3- حالا گوشی رو به MTK Droid Tool در حالت ADB وصل کنید و root,backup, recovery وارد بشید . (گوشی نیازی به روت بودن نداره و اگه قسمت سمت چپ پایین نرم ا…
آخرین پاسخ توسط panel123, -
- 5 پاسخ
- 5.4k بازدید
ابتدا از لینک زیر افزونه مورد نظر رو دانلود و رو گوگل کروم نصب کنید Tampermonkey - Chrome Web Store بعد از نصب افزونه به این لینک رفته و بر روی کادر سبز روی گزینه Install this script تا نصب شود BaiduPanDownloadHelper modify by ted423 - Source code کار تمام شده و با کلیک روی گزینه دانلود فایل رو میتونید با سرعت بالا دانلود کنید نکته:هنگام نصب افزونه ها حتما از فیلتر شکن استفاده کنید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 4 پاسخ
- 1.7k بازدید
هر چه زودتر بریم سراغ آموزش برای فلش تبلت به چندتا نکته باید توجه کرد اول اینکه دلیلمون از فلش کردن چیه ؟ باید در همین اول بگم اگه برای رمز و پترون برداشتنه راه های دیگه هم هست که بعدن میگم اما فلش تبلت یه چند پیش نیاز لازم داره نصب درایور»»» در صورت روشن بودن تبلت و فعال بودن دیباگ(ک اکثرا هم روشنن) و داشتن اینرنت فقط کافیه به سیستم وصل کنید تا خودکار خودش شناسایی و نصب بشه در غیر این صورت با توجه به مدل و cpu باید درایور دانلود کنید داشتن برنامه برای رایت فلش »»» که من به شما PhoenixSuit رو از همه بیشتر ترجیح میدم برنامه های دیگه ای هم هست مثلLiveSuit.exe و SP_Flash_Tool (که برای تبلت های با cpu mtk استفاده میشه) و مهم تر از همه داشتن فایل فلش مناسب برای دانل…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 11.6k بازدید
از طریق sp flash tool مخصوصی که براتون آپلود کردم، میتونید گوشی های دکمه ای با پردازنده مدیاتک رو ریست فکتوری کنید همین الان روی یک گوشی tecno t701 تست شد روش کار هم خیلی ساده ست روی گزینه format کلیک کنید، سه تا گزینه نشون میده بهتون، اولی رو بزنید (reset to factory default) حالا اوکی بزنید، باطری رو در بیارین، 10 ثانیه صبر کنین، باطری رو وارد کنین و کابل رو وصل کنین، بعضی وقتا لازمه که برای شناسایی گوشی توسط کامپیوتر ، دکمه ی ستاره رو نگه دارین و سپس کابل رو وصل کنین امیدوارم به درد تون بخوره FlashTool_v5.1420.00.7z
آخرین پاسخ توسط Ahadgharibi, -
- 1 پاسخ
- 711 بازدید
سلام دوستان و اساتید گرامی یه سوال داشتم از خدمتتون من میخوام در صورت امکان کلمه تبلت رو در جاهای زیر در صورت امکان ویرایش یا حذف کنم About tablet Your tablet shutdown و.. کلا هرجا که کلمه تبلت وجود داره اگه راهی داره دوستان راهنمایی کنن
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 8 پاسخ
- 2.5k بازدید
مشخصه برد : K7-mb-v0.1-1105 تبلت رو ارم ریستارت میشه
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 10 پاسخ
- 3k بازدید
دوستان یه گوشی چینی اوردن برام که بعد از فرمت رو آرم گیر کرده هر چقد هم سعی کردم فریمورشو تو نت پیدا نکردم که فلش کنم به نظرتون غیر از فلش چیکار باید کنم که گوشی بالا بیاد مدل گوشی osku g3
آخرین پاسخ توسط milad.asghari, -
- 3 پاسخ
- 809 بازدید
سلام این مدل گوشی تو چ حالتی سریال میخوره؟؟؟ advanceimei هم دانلود کردم
آخرین پاسخ توسط yousef_mosavi, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت دوستان این آموزش مربوط به سی پی یو ALLWINER هست و بسیار ساده هست البته روی این سی پی یو تست شده و جواب گرفته شده اگر برروی مدل دیگه ای تست کردید و جواب گرفتید ممنون میشم اعلام کنید . همونطور که اطلاع دارید گاهی وقتا رام تبلت های چینی بسیار سخت گیر میاد و منوی ریکاوری باز نمیشه شما میتونید با این اموزش کمتر از یک دقیقه پترن و کد این مدل تبلت هارو بردارید . 1-برنامه پیوست شده رو دانلود کنید و نصب کنید. 2-گوشی یا تبلت رو روشن وصل کنید و به تب چهارم رفته . 3. مانند تضویر برروی پترن کلیک کنید . 4. و سپس برروی کلید های آبی رنگ کلیک کنید و میبینید که براحتی و کمتر از 2دقیقه قفل صفحه حذف شده . 5.موفق باشید . Shuame Setup_1.3.4.zip
آخرین پاسخ توسط Mahdi Jalali, -
- 3 پاسخ
- 2.9k بازدید
سلام کد چنج یا روش ترمیم سریال گوشی چینی برند ...ای اند ال.ممنون
آخرین پاسخ توسط BehzadZ3, -
- 1 پاسخ
- 950 بازدید
محبت میکنید فایل فوق قرار بدین
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 4 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام به دوستان همونطور که در جریان هستید مدل های اسمارت کمی سرسخت هستن برای frp برداشتن... اما با اموزش زیر شما خیلی راحت میتونید frp گوشی رو بردارید.. -فلش تول ورژن زیر رو نصب کن SP_Flash_Tool_v5.1712_Win ورژن مهم نیست. لینک فایل DA فایل اسکاتر 2-MT6580_Android_scatter.zip - آپلود عکس و فایل رایگان 3-auth_sv5.rar - آپلود عکس و فایل رایگان منوال فرمت کلیک کرده و آدرس زیر را در سربرگ فرمت وارد کن BEGIN ADRESS HEX : 0x4FA0000 FOEMAT LENGTH HEX: 0x100000 گوشی خاموش کنید و با ولوم پایین وصل کنید استارت بزنید. موفق باشید..
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان گوشی A70 چینی بالا نمیومد با یه فایل فلش کردم همه چی درسته فقط تصویرش برعکس شده، مشخصات رام قبلی هم تصویر زیره
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 18 پاسخ
- 6.9k بازدید
درود____ ترمیم سریال و بیس باند تبلت های ایسوس بخصوص k012 که با رایت رام هم مشکل حل نمیشه از انجمن تخصصی جی اس ام دولوپرز کاملا تست شده این اموزش برای مدلهای دیگر هم جواب میده اما شما باید ابتدا ریکاوری کاستوم مورد نظر رو نصب کنید این اموزش برای مدل Asus K012 FE170CG هست و کاملا تست شده توسط خودم آموزش: ابتدا فایل ریکاوری مربوطه رو دانلود کرده و اکسترکت کنید لـــینک دانــلود نصب ریکاوری: ابتدا تبلت رو به حالت DIROID BOOT ببرید در حالت فست بوت کابل را وصل کنید فایل ریکاوری رو اکسترکت کنید و بر روی launcher.bat کلیک کرده و در پنجره باز شده ACCEPT رو تایپ کرده و اینتر کنید در پنجره جدید عدد 3 رو تایپ کرده و اینتر کن…
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 8 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان کسی فایل T730 v6.2 داره بفرسته واسم؟
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام . خسته نباشید طبق ویدیوی موجود در http://www.gsm-developers.com/how-to-repair-imei-asus-intel-chipsets سعی کردم p01y ایسوس رو بعد تعویض هارد سریال بزنم اما نشد دلیلش هم فک میکنم درایوری باشه که در آموزش ارایه شده طبق پیام میراکل که در عکس ها موجود هست درایور به درستی شناسایی نشده با هوا اوکی میده اما چیزی رایت نمیشه با ufi هم ارور درایور مثه میراکل میده با نرم افزاری که در آموزش قرار داده شده نیز ارور میده که در عکس ها معلومه اساتید دریابید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 860 بازدید
درود دوستان و همکاران عزیز گوشی blackview crown رو لوگو بود متاسفانه قبل از فلش از رامش بکاپ نگرفتم و موقع فلش هم اشتباها فایل preloader رو همراه با بقیه فایلها فلش کردم . گوشی کلا خاموش شده. فایلای تو سایت هارو هم همه امتحان کردم preloader هیچ کدوم همخونی نداشت. کسی راهی داره براش ؟ cpu mt6592 اگه کسی این گوشی رو دم دست داره ممنون میشم از preloader ش بکاپ بگیره برام.
آخرین پاسخ توسط behnam0900, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام سکبوت هست cm2نمیزنه اندروید7 هست با متد نصب گوگل اکانت 7 نمیشه راهکار کسی داره تشکر
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
all driver کامل برای انواع برند ها بنده که خیلی بدردم خورد خدمت دوستان DRIVERS | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 690 بازدید
سولوشن بازر هانر ۷ ایکس می خوام
آخرین پاسخ توسط مجتبی محی, -
- 2 پاسخ
- 652 بازدید
با سلام خدمت همکاران گرامی تبلت فوق مشتری آورده با 4 تا فایل تست کردم اصلا روشن نمیشه و هیچ تصویری نداره قبل از فلش رو آرم بود اگه از دوستان و همکاران گرامی کسی لینک فایل تست شده یا خودش فایلشو داره اما تست شده ممنون میشم آپ کنید خیلی گیرم....
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 9 پاسخ
- 4k بازدید
cm2 - cstool -eft این دانگل ها رو دارم فقط یه مشکلی که هست چطوری باید اینو به سیستم وصل کنم کدوم دکمه رو بگیرم
آخرین پاسخ توسط Puyahemmati, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
برنامه های زیر رو دانلود کنید.. http://www.mediafire.com/file/zy0c6kjxvdejqz0/MT67xx+USB+VCOM+DRIVERS.rar http://www.mediafire.com/file/g30krmhk8lsrrge/MT6737M_Android_scatter.txt https://mega.nz/#!kJlm1RAQ!wiK_6AY5uNsykLIBAAPpHXtDN41UZtpPqvZnAkS2Z_Y درایورها رو نصب کنید. فایل MT6737M_Android_scatter رو باز کنید..(با wordpad بهتره ) تو قسمت FIND تایپ کنید FRP قسمت هایی که مشخص کردم رو باید در فلش تول کپی شود که در پایین تر میگم فلش تول رو باز کنید.. از قسمت مربوطه مسیر فایل اسکاتر رو بهش بدین.دقت کنید مثل عکس زیر باشه دوستان قسمت format فلش تول برین و طبق عکس که بالا براتون گذاشتم ر…
آخرین پاسخ توسط mamadjavad, -
- 6 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام دوستان کسی کد تغییر سریال گوشی سه سیم کارته H-Mobile < ساده > رو داره ؟
آخرین پاسخ توسط amirsdn,