hamrah1 11 ارسال شده در 19 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2016 سلام آپدیت جدید نرم افزار نیومد؟من هنوز نمیتونم یکی از بخشها را اسکرول کنم لینک ارسال
hackerbaz 10 ارسال شده در 19 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2016 سلام بنده هم الان میتونم کامل رام رو ویرایش کنم الان کلیه رماهای کوک نشده هم اندروید 5 هستن و تا زمانی که این اموزش ادامه نیابه عملا هر چه اموختیم بی اثر خواهد بود هر چقدر هم دیرتر آپدیت بیاد اونیکه اموختیمو بی اثر خواهد بود ممنون لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 19 مهر، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2016 سلامآپدیت جدید نرم افزار نیومد؟من هنوز نمیتونم یکی از بخشها را اسکرول کنم با سلام و درود بر شما . در حال تولید اموزشها در نسخه جدید هستم . موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 4 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2016 استاد ایلیا من نمیتونم به اموزشهای کوک رام دسترسی داشته باشم هیچی برام نمیاد با اکانت خودمم وارد میشم لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 4 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2016 استاد ایلیا من نمیتونم به اموزشهای کوک رام دسترسی داشته باشم هیچی برام نمیاد با اکانت خودمم وارد میشم درود شما به اکانت یاهو و یا تلگرام جناب صوریی پیام بدین تا در سریع ترین زمان دسترسی شما رو چک کنه سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.