dj masud 18 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ با سلام گوشی شارز نمیشد سوکت عوض کردم الان با زدن شارزر یه لحظه ویبره میزنه و ارم هواوی میاد و خاموش میشه.رقص شارز هم نداره ولتاز سر کانکتور باطری 2.5 4تا سوکت عوض کردم شارزر اصلی عوض کردم..... نقل قول لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ درود بر شما همکار عزیز مسیر مشخص شده را برسی کنید با یه باطری دیگه تست کنید نقل قول لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ درود برشما گوشی در حالت عادی روشن میشه ؟؟ و بازدن شارژ خاموش میشه؟ در این صورت در قسمت شارژ اتصال دارید نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ مسیرها درسته ایسی رو هم ریهات کردم نقل قول لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ دوست عزیز ابتدا تمامی پایه های سوکت را اهم گیری کنید اگه پایه ای اهم نداشت یعنی قطع هست اگر تمامی پایه ها اهم داشتن سلفای تو مسیر usb یعنی دوتا پایه وسط را یسره کن درست میشه نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ کدوم سلف؟؟میشه نشون بدین نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ ولتاز + پایه اخری سوکت که دوستمون با خط قرمزنشون داده 5 ولت داره نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ وقتی گوشی روشنه به شارز میزنم خاموش نمیشه اما عکس العملی هم نداره ولی وقتی گوشی خاموش باشه یه ویبره میزنه و ارم هواوی میاد و بعد خاموش میشه نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ مسیر سبز و ابی شکل دوستمون وصله اما باز دو تا قطعه مشکی بالای دوربین رو برداشتم تاثیری نکرد نقل قول لینک ارسال
nikatell 11 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۶ منم این مشکل و دارم راه حل چیه لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک ارسال
hacker 155 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۶ دوست عزیز من چند بار این مشکلو داشتم وقتی شارژر رو به گوشی وصل میکنی یا تصویر میره یا خاموش میشه تو همه موارد با تعویض ایسی شارژ مشکلم حل شده این مشکل تو گوشیهای هونور4c خیلی پیش میاد فقط با تعویض ایسی شارژ درست میشه تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم نقل قول لینک ارسال
fanikar 10 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ سلام دوست عزیزایا گوشی وقتی خاموشه به شارژ میزنید ارم میادبعدمیره وچندلحظه بعد مجددا ارم میادومیره ومادامی که به شارژه همچنان ادامه داره ؟ نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ سلام دوست عزیزایا گوشی وقتی خاموشه به شارژ میزنید ارم میادبعدمیره وچندلحظه بعد مجددا ارم میادومیره ومادامی که به شارژه همچنان ادامه داره ؟ دوستان کسی نظری ندارند بنده هم چندین موارد داشتم اما جوابی نگرفتم؟ [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
Braveheart 5 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۷ (ویرایش شده) در در 26 تیر 1395 در 15:00، Anonymous گفته است : درود بر شما همکار عزیز مسیر مشخص شده را برسی کنید با یه باطری دیگه تست کنید سلام تمام مسیرها جواب میده اون خط قرمز ولتاژ 5.15 میده بعد اتصال شارژر اما سر باتری ولتاژ 2 خورده ای میرسه مشکل از کجاست ویرایش شده 14 بهمن، ۱۳۹۷ توسط Braveheart نقل قول لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۷ در 4 ساعت قبل، Braveheart گفته است : سلام تمام مسیرها جواب میده اون خط قرمز ولتاژ 5.15 میده بعد اتصال شارژر اما سر باتری ولتاژ 2 خورده ای میرسه مشکل از کجاست علامت شارژ میاد روی باتری یا کلا شارژ نمیکنه؟ نقل قول لینک ارسال
Braveheart 5 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۷ در 11 دقیقه قبل، masoud گفته است : علامت شارژ میاد روی باتری یا کلا شارژ نمیکنه؟ در حالت خاموش ظاهرا شارژ میکنه در حالت روشن خیر ولتاژ گیری کردم جای باتری ولتاژ 2 خورده میرسونه که تبعا نمیتونه نه شارژش کنه با این ولتاژ و خط قرمز هم 4 خورده ولتاژ داره تا اون سر مقاومت که محل تست مسیره میتونه از ای سی شارژ باشه؟ نقل قول لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۷ ای سی شارژ رو تعویض کردین؟ نقل قول لینک ارسال
Braveheart 5 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۷ در 20 دقیقه قبل، masoud گفته است : ای سی شارژ رو تعویض کردین؟ ای سی شارژ رو عوض کنم؟ ببینی تعمیرکار قبلی بد هیت گرفته بوده قسمت پایین سوکت بدین صورت شده بوده از این نیست نقل قول لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۷ آی سی شارژ و r200 رو تعویض کنید . واکنش ها : Braveheart 1 نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .