hamed67vi 51 ارسال شده در 30 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، 2016 ممنونواسه این گوشی انلاک لودر باید بشه؟؟ و سوم برای پیامهای تلگرام چیکار باید کرد؟؟ اینگوشی مدیاتک هست و نیاز به آنلاک نیست پیامهای تلگرامم اگه از طریق خود تلگرام پاک کرده باشی قابل بازگشت نیست لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 2 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2016 با برنامه ی Wondershare Dr.Fone for Android میتونی ریکاوری کنیاما به شرطی که گوشی فلش یا فرمت نشده باشه استاد روی 90 درصد میمونه چندبار هم گوشی خاموش روشن میشه و درصدش بالاتر نمیشه لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 2 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2016 استاد روی 90 درصد میمونه چندبار هم گوشی خاموش روشن میشه و درصدش بالاتر نمیشه احتمالا گوشیت روت نیست لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 3 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 چجور روتش کنم؟؟ لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 3 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 چجور روتش کنم؟؟ به راحتی با King Root روت میشه. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 3 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 استاد روت کردم مراحلشم تموم شد نشون میده چقد اس ام اس و مخاطب ریکاوری کرده حالا چجور برگردونم روی گوشی؟؟گزینه ریکاوری پایین صفحه رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 3 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 Wondershare Dr.Fone for Android 6.1.1.35 مدیریت اطلاعات اندروید استاد این ورزنی که شما گذاشتید رجیستر میخاد کارای رو که گفتین کردم اما باز ریکاوری نمیکنه نشون میده اما روی گوشی برنمیگردونه چون رجیستر نیس لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 3 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 شنیدم ورزن قدیمیش باشه رجیستر نمیخاد میشه لینک بدین کارم گیره لینک ارسال
Alir3za 10 ارسال شده در 3 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 استاد این ورزنی که شما گذاشتید رجیستر میخادکارای رو که گفتین کردم اما باز ریکاوری نمیکنه نشون میده اما روی گوشی برنمیگردونه چون رجیستر نیس کنارش پچ وجود داره، تو محل نصب برنامه بریزید روی پچ بزنید تا کامل کرک و ریجستر بشه لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 3 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 کردم اینکارو اما اطلاعات اورده شده ریکاوری روی گوشی نمیشه با پشتیبانی سایتش تماس گرفتم گفت این ورزن رجیستر نمیشه فقط اکتیو میشه ورزن قبلیاش باید گیربیاری رجیسترشده دانلود و نصب کنی لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.