dj masud 18 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ با سلام خدمت اساتید محترم گوشی میخاد اطلاعاتش بازیابی بشه حتی پیامهای تلگرام چجوری و به چه صورت باید اقدام کنم/؟؟ممنون نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 50 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ با برنامه ی Wondershare Dr.Fone for Android میتونی ریکاوری کنی اما به شرطی که گوشی فلش یا فرمت نشده باشه نقل قول لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ البته این برنامه هم ریجیستر میخاد که هزینش هم فقط برا ریکاوری 50دلار هست. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ پس چکارکنم؟؟ نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اساتید منتظرم.................... نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 50 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ نه بابا احتیاج به رجیستر نیست فقط کرکش چنتا کلک داره بعد کرک برنامه و موقعه ی اجرا نباید به اینترنت وصل باشی بعد اینکه برنامه اجرا شد باید وصل شی اینترنت من با این برنامه ماهی 500 به جیب میزنم نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ استاد ممنون میشه لینک کرک برنامه رو بزارید و واسه این گوشی انلاک لودر باید بشه؟؟ و سوم برای پیامهای تلگرام چیکار باید کرد؟؟ نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ استاد ممنون میشه لینک کرک برنامه رو بزارید و واسه این گوشی انلاک لودر باید بشه؟؟ و سوم برای پیامهای تلگرام چیکار باید کرد؟؟ نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 50 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ http://soft98.ir/mobile/14563-Wondershare-Dr-Fone.html نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ ممنون واسه این گوشی انلاک لودر باید بشه؟؟ و سوم برای پیامهای تلگرام چیکار باید کرد؟؟ نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 50 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ ممنونواسه این گوشی انلاک لودر باید بشه؟؟ و سوم برای پیامهای تلگرام چیکار باید کرد؟؟ اینگوشی مدیاتک هست و نیاز به آنلاک نیست پیامهای تلگرامم اگه از طریق خود تلگرام پاک کرده باشی قابل بازگشت نیست نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ با برنامه ی Wondershare Dr.Fone for Android میتونی ریکاوری کنیاما به شرطی که گوشی فلش یا فرمت نشده باشه استاد روی 90 درصد میمونه چندبار هم گوشی خاموش روشن میشه و درصدش بالاتر نمیشه نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 50 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ استاد روی 90 درصد میمونه چندبار هم گوشی خاموش روشن میشه و درصدش بالاتر نمیشه احتمالا گوشیت روت نیست نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ چجور روتش کنم؟؟ نقل قول لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ چجور روتش کنم؟؟ به راحتی با King Root روت میشه. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ استاد روت کردم مراحلشم تموم شد نشون میده چقد اس ام اس و مخاطب ریکاوری کرده حالا چجور برگردونم روی گوشی؟؟گزینه ریکاوری پایین صفحه رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ Wondershare Dr.Fone for Android 6.1.1.35 مدیریت اطلاعات اندروید استاد این ورزنی که شما گذاشتید رجیستر میخاد کارای رو که گفتین کردم اما باز ریکاوری نمیکنه نشون میده اما روی گوشی برنمیگردونه چون رجیستر نیس نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ شنیدم ورزن قدیمیش باشه رجیستر نمیخاد میشه لینک بدین کارم گیره نقل قول لینک ارسال
Alir3za 10 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ استاد این ورزنی که شما گذاشتید رجیستر میخادکارای رو که گفتین کردم اما باز ریکاوری نمیکنه نشون میده اما روی گوشی برنمیگردونه چون رجیستر نیس کنارش پچ وجود داره، تو محل نصب برنامه بریزید روی پچ بزنید تا کامل کرک و ریجستر بشه نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ کردم اینکارو اما اطلاعات اورده شده ریکاوری روی گوشی نمیشه با پشتیبانی سایتش تماس گرفتم گفت این ورزن رجیستر نمیشه فقط اکتیو میشه ورزن قبلیاش باید گیربیاری رجیسترشده دانلود و نصب کنی نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ کسی نیس کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 50 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ در چه مورد راهنمایی کنیم؟ مراحل رو به ترتیب و درست انجام بدید به مشکل برنمیخورید 1 - روت گوشی 2 - اجرای برنامه و کرک صحیح(هنگام اجرای برنامه به اینترنت وصل نباشید) 3 - گوشی رو وصل کنید دسترسی روت بدید(تو این مرحله به اینترنت وصل شید) 4 - حالا فایلارو ریکاوری کنید با این روش شماره هارم میتونید ریکاوری کنید اگه به لیست گوشی برنگشت به صورت فایل txt یا xml ذخیره کنید نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ استاد با تیم ویور کمک کنین الان روی سیستم دیگه نصبیدم مراحل کرکشو خودتون برین نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ میشه بیزحمت فایل کرک یا پچ که مخصوص لینکی که دادید و منم دان کردم بزارین فایل کرکش مشکل داره نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 50 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ تو تلگرام به من پیام بدید مشکلتونو حل کنم نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .