ashkan530 13 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ با سلام خدمت اساتید محترم دوستان اگه کسی فایل فارسی y635-l21 c432b141 رو داره بزاره ممنون میشم. با تشکر ً@*&،8 نقل قول لینک ارسال
hadi000 16 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ سلام. داخل مرکز دانلود موجود است. نقل قول لینک ارسال
ashkan530 13 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ سلام. داخل مرکز دانلود موجود است. با سلام من این ورژن میخوام c432b141 داخل دانلود سنتر c185 و c636 موجوده. لطفا لینکشو بزار دوست عزیزی ک داخل دانلود سنتر دیدین نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 50 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ با سلام من این ورژن میخوام c432b141 داخل دانلود سنتر c185 و c636 موجوده. لطفا لینکشو بزار دوست عزیزی ک داخل دانلود سنتر دیدین اگه مشکل کاست دارید میتونید گوشیو آنلاک کنید و هر کاستیو خواستید رایت کنید این کاست فارسی نداره فایلش خدمت شما: http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=63424&version=223366&siteCode=se نقل قول لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ دوست عزیز اینم بیلید 150 فارسی خدمت شما Download Y635-L21_V1 نقل قول لینک ارسال
ashkan530 13 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سلام و درود حامد جان با دوتا ورژن روی سایت همون اول خطا میده.میخوام فارسی کنم گوشی نو هست دوستانی ک ادرس دانلودسنتر میدن من اون بیلدنامبرارو دیدم و دان کردم ی سوال دیگه میشه ب جای c432b141 مثلا c185 فلش زد.روی سایت همسایه تاکید شده بود b150 واس c185. ایا میشه جای هم فلش زد و هیچ مشکلی پیش نیاد. نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 50 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سلام و درود حامد جان با دوتا ورژن روی سایت همون اول خطا میده.میخوام فارسی کنم گوشی نو هست دوستانی ک ادرس دانلودسنتر میدن من اون بیلدنامبرارو دیدم و دان کردم ی سوال دیگه میشه ب جای c432b141 مثلا c185 فلش زد.روی سایت همسایه تاکید شده بود b150 واس c185. ایا میشه جای هم فلش زد و هیچ مشکلی پیش نیاد. ببین من همون کاست و بلیدی که درخواست کردیو گذاشتم کاست شما مربوط میشه به سوئد که فارسی نداره هیچ مشکلی نداره گوشیو که آنلاک کنی بعد هر بلیدیو و هر منطقه ایو رو میتونی رایت کنی هیچ مشکلی ام پیش نمیاد نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .