موبایل الیکا 101 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ سلام..دروود عرض تبریک و دعا و خوشبختی... باخبر شدیم تا چند روز اینده جشن دامادی ... دوست خوبم و همیار انجمن موبایل حسین هستش... تا این خبر خوش رو به تک تک عزیزان عرض کنم... بنده به نوبه خودم این جشن دامادی رو بهت تبریک میگم... امیدوارم سالیان سال در کنار هم خوشبخت و سفید بخت بشین... پیوندتان را با تقدیم هزاران گل سرخ تبریک میگویم و زندگی پر از عشق و محبت را برایتان آرزو میکنم انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] نقل قول لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ آغاز و شروع زیبای یک عمر عشق، اعتماد، مشارکت، تحمل و پشتکار را به شما تبریک میگویم انشاالله سال های سال در کنار هم عاشق باشید . نقل قول لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2091 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ درود ... بنده نیز این کار خیر را به شما تبریک عرض میکنم ً@*&،852 و امیدوارم در تمامی مراحل زندگی موفق و خوشبخت باشید. سپاس ً@*&،454 اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. نقل قول لینک ارسال
سیا 10 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ سلام تبریکً@*&،8ً@*&،8ً@*&،8 ان شاالله خوشبخت باشید ً@*&،754ً@*&،754ً@*&،754 ان شاالله همه دوستان و همه جهانیان خوشبخت باشند. ً@*&،852ً@*&،852 نقل قول لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ با عرض سلام بنده هم به نوبه خودم تبریک عرض میکنم و از خداوند منان ارزوی خوشبختی براتون دارم. ً@*&،454ً@*&،454ً@*&،454ً@*&،454 نقل قول لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ سلام من هم به نوبه خود تبریک میگم انشااله خوشبخت بشینً@*&،454ً@*&،454ً@*&،754ً@*&،754 نقل قول لینک ارسال
reza_2344 301 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ سلام و درود تبریک بنده هم پذیرا باشید نقل قول لینک ارسال
Reza2010 10 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ سلام حسن عزیز دوست و استاد دوست داشتنی خودم تبریک عرض میکنم ایشالا روزهای پر از خوشی و آرامش در کنار هم داشته باشید... نقل قول لینک ارسال
Alir3za 10 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ عرض تبریک و ارزوی خوشبختی نقل قول لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ انشاالله خوشبخت باشيد نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ دوست عزیزم منم تبریک میگم انشالله خوشبخت و سلامت باشیدً@*&،454 نقل قول لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ آرزوی سلامتی و خوشبختی برای تمام اعضای تیم به خصوص جناب موبایل حسین دارم. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems نقل قول لینک ارسال
موبایل حسین 41 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ با عرض سلام خدمت دوستان عزیزم ممنون بابت پست های تبریک تون منم ارزو سلامتی و خوشبختی رو برای دوستانم دارم امیدوارم شما هام در عرصه زندگی تون موفق وشاد باشید نقل قول لینک ارسال
majid.gsm11 17 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سلام با آرزوی خوشبختی و سلامتی برای دوست عزیز نقل قول لینک ارسال
saeedasgari 10 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سلام من هم تبریک میگم نقل قول لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ درود_____ منم به نوبه ی خودم آرزوی سلامتی و خوشبختی برای دوست عزیزمون را دارم انشاالله در تمام مراحل زندگی موفق باشید. نقل قول لینک ارسال
پرشین 10 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ عرض تبریک و خوشبختی ً@*&،454 نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .