dj masud 18 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ باسلام خدمت اساتید من با موارد زیادی برای فارسی کردن گوشی gt-e1270 مواجهم الان برای گوشی بابام واجبمه یه جورایی رو کم کنی هم هست با بقیه اشناها و همکارا...... میدونم فایلش نیس دوستان کوکر و ایلیا جان عزیز فایل فارسیشو درست کنن خیلی موردش هست بقیه بچه هام درگیرن میتونه در قالب اموزش برنامه اموزش کوک رام هم باشه باتشکر نقل قول لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2091 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ باسلام خدمت اساتید من با موارد زیادی برای فارسی کردن گوشی gt-e1270 مواجهم الان برای گوشی بابام واجبمه یه جورایی رو کم کنی هم هست با بقیه اشناها و همکارا......میدونم فایلش نیس دوستان کوکر و ایلیا جان عزیز فایل فارسیشو درست کنن خیلی موردش هست بقیه بچه هام درگیرن میتونه در قالب اموزش برنامه اموزش کوک رام هم باشه باتشکر درود بر شما دوست عزیز ... این مدل سیستم عامل اندروید نیست و اموزشهای شخصی سازی ما برای سیستم عامل اندروید میباشد ... اضافه کردن زبان برای این مدل بسیار دشوار بوده و ارزش وقت گذاری رو ندارد .... موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ استاد من واقعا نیاز دارم هزینشم میدم نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ ایلیا خان.................. نقل قول لینک ارسال
g0dsend313 20 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ چقدر برات می صرفه هزینه کنی ؟ (ببینم برام می صرفه یا خیر) برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! نقل قول لینک ارسال
g0dsend313 20 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اگر بتونی یکیشو برام بفرستی تا اخر هفته فارسیشو بت تحویل میدم برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اگر بتونی یکیشو برام بفرستی تا اخر هفته فارسیشو بت تحویل میدم چیو؟؟؟؟؟؟؟؟؟گوشیو بفرستم؟؟؟ نقل قول لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ فایل فلش فارسی و بدون قفل سامسونگ e1270 قابل رایت باکس های جدید این مدل گوشی با cpu:spd هستش که اگه فقل سیم کارت بشه با هیچ کدوم از باکس های چینی قفل سیم کارتش خونده نمیشه!! این فایل رید از یه مدل اک هستش که فارسی و بدون قفل هست و به راحتی با هر باکس چینی میتونید رایتش کنید و گوشی انلاک بشه!! Cpu: Spd 6530A درحال اماده سازي براي ابلود نقل قول لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ sam e127 نقل قول لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ درود ممنون بابت پست مفیدتون کاش پستتون رو توی تاپیک جدا ارایه میکردید نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ sam e127 - Download - 4shared اينم رام فاسي بدون باگ یعنی من میتونم برای فارسی سازی استفاده کنم؟؟؟اگه اره باکس چینی ندارم میشه با کرک بزنم؟؟؟ نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ دوست عزیز این فابل رو با هرباکسی که ساپورت این مدل رو داره بزنید اوکی میشه کرک هم کار خواهد کرد نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ دوست عزیز این فابل رو با هرباکسی که ساپورت این مدل رو داره بزنید اوکی میشهکرک هم کار خواهد کرد اگه بخام با کرک میراکل بزنم مشکلی پیش نمیاد؟؟چجورباید بزنم؟؟؟ نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ اساتید راهنمایی لطفا نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اگر فایل پسوند pac داشت باید با reserch downloader بزنید اگر چند فایل بود با z3x باید رایت کنید نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ فایل bin هست نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ میشه با ufs micro زد؟;l; ;kdk hshjdn نقل قول لینک ارسال
mohsen8 814 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ فایل bin هست فایل bin رو با کرک میراکل یا کرک Piranha میشه رایت کرد نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .