dj masud 18 ارسال شده در 22 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2016 باسلام خدمت اساتید من با موارد زیادی برای فارسی کردن گوشی gt-e1270 مواجهم الان برای گوشی بابام واجبمه یه جورایی رو کم کنی هم هست با بقیه اشناها و همکارا...... میدونم فایلش نیس دوستان کوکر و ایلیا جان عزیز فایل فارسیشو درست کنن خیلی موردش هست بقیه بچه هام درگیرن میتونه در قالب اموزش برنامه اموزش کوک رام هم باشه باتشکر لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 22 شهریور، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2016 باسلام خدمت اساتید من با موارد زیادی برای فارسی کردن گوشی gt-e1270 مواجهم الان برای گوشی بابام واجبمه یه جورایی رو کم کنی هم هست با بقیه اشناها و همکارا......میدونم فایلش نیس دوستان کوکر و ایلیا جان عزیز فایل فارسیشو درست کنن خیلی موردش هست بقیه بچه هام درگیرن میتونه در قالب اموزش برنامه اموزش کوک رام هم باشه باتشکر درود بر شما دوست عزیز ... این مدل سیستم عامل اندروید نیست و اموزشهای شخصی سازی ما برای سیستم عامل اندروید میباشد ... اضافه کردن زبان برای این مدل بسیار دشوار بوده و ارزش وقت گذاری رو ندارد .... موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 25 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2016 استاد من واقعا نیاز دارم هزینشم میدم لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 26 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، 2016 ایلیا خان.................. لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 26 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، 2016 چقدر برات می صرفه هزینه کنی ؟ (ببینم برام می صرفه یا خیر) برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 26 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، 2016 اگر بتونی یکیشو برام بفرستی تا اخر هفته فارسیشو بت تحویل میدم برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 30 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، 2016 اگر بتونی یکیشو برام بفرستی تا اخر هفته فارسیشو بت تحویل میدم چیو؟؟؟؟؟؟؟؟؟گوشیو بفرستم؟؟؟ لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 11 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2016 فایل فلش فارسی و بدون قفل سامسونگ e1270 قابل رایت باکس های جدید این مدل گوشی با cpu:spd هستش که اگه فقل سیم کارت بشه با هیچ کدوم از باکس های چینی قفل سیم کارتش خونده نمیشه!! این فایل رید از یه مدل اک هستش که فارسی و بدون قفل هست و به راحتی با هر باکس چینی میتونید رایتش کنید و گوشی انلاک بشه!! Cpu: Spd 6530A درحال اماده سازي براي ابلود لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 11 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2016 sam e127 لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 11 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2016 درود ممنون بابت پست مفیدتون کاش پستتون رو توی تاپیک جدا ارایه میکردید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.