MR.Ali 49 ارسال شده در 17 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2016 سلام دوستان این گوشی با بیلد b110 توی بازاره (گوشی نو ) که مشکل شبکه اینترنت و 3g نشدن داره کافیه با فایل زیر که فارسی هست فلش کنید تا مشکل گوشی بر طرف بشه دانلود این فایل ضمنا به زودی در سرور درج میشه .... رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
Ario 10 ارسال شده در 15 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2016 سلام خیلی به این فایل نیاز دارم گوشی مشتری رو فلش زدم حالا مشتری ادعا مبکنه قبلش 3gداشته ولی من میدونم ک نداشته میشه کسی لینک دانلود رو برام بزاره یا لااقل لینک خریدش رو ممنون میشم لینک ارسال
موبایل حسین 41 ارسال شده در 15 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2016 دوست من لینک مشکلی نداره شما با یه مرورگر دیگه تست کنید لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 15 آبان، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2016 با سلام و درود . شما باید کاربر ویژه باشید تا بتوانید لینک ها را مشاهده کنید. موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 30 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2016 تجربه امروز فلش گوشی هواوی g7300u251 3-با فایل g730-t00 فلش موفقیت آمیز و گوشی بالا می آید اما چند مشکل اساسی دارد سریال گوشی نول زبان گوشی انگلیسی و چینی درود بر شما لطفا پست های ارسالیتون رو با عنوان مناسب و در بخش مربوطه ارسال کنید تا نظم انجمن بهم نریزه. تا چند دقیقه ای دیگه پست هاتون رو انتقال میدم به بخش مربوطه و با عنوان مناسب میتونید نحوه صحیح ارسالش رو مشاهده کنید موفق باشید لینک ارسال
hadishekari 10 ارسال شده در 30 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2016 درود بر شما لطفا پست های ارسالیتون رو با عنوان مناسب و در بخش مربوطه ارسال کنید تا نظم انجمن بهم نریزه. تا چند دقیقه ای دیگه پست هاتون رو انتقال میدم به بخش مربوطه و با عنوان مناسب میتونید نحوه صحیح ارسالش رو مشاهده کنید موفق باشید میشه ویژه بشم به این فایل خیلی نیاز دارم باید تا فردا گوشی رو به مشتری تحویل بدم لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 30 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2016 میشه ویژه بشم به این فایل خیلی نیاز دارم باید تا فردا گوشی رو به مشتری تحویل بدم درخواستتون رو توی بخش مربوطه ارسال کنید تا مدیریت انجمن تصمیم بگیرن توی این بخش درخواست بدید http://gsm-developers.ir/thread1836-11.html لینک ارسال
amir6676 10 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2019 سلام این فایل رو از کجا دانلود کنم؟ لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2019 در 14 ساعت قبل، amir6676 گفته است : سلام این فایل رو از کجا دانلود کنم؟ سلام و درود اگر شما هم مشکل 3g را دارید میتونید از دانگل eft استفاده کنید برای حل این مشکل و اگر دانگل را ندارید میتوانید در بخش درخواست محصول دانلود سنتر vip مترح کنید تا براتون گذاشته بشه . ممنون ... Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.