saeid9819 22 ارسال شده در 9 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2016 یه تبلت مارشال me715 ویروسی شده بود با فایل فلش از سایت گرفتم هرکار میکردم فلش نمیگرفت با کلید Download تو فلش تولز دوتا جای خالی داشت : دوتا فایل رو دستی اد کردم و کلید upgrade رو زدم و فلش کامل گرفت ولی تبلت خاموش شد . لینک ارسال
saeid9819 22 ارسال شده در 9 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2016 الان تبلت رو باز کردم cpu mt8312v هست لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 9 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2016 سلام دوست عزیز اگه به cpu تبلتتون و فایل فلشتون نگاه کنید می بینید که یکی نیستن و باید فایل مخصوص تبلتتون رو روش رایت کنید.یاعلی سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 9 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2016 سلام اولا که سیستم الان میشناسش یا نه ؟ توی دیوایس منیجر ؟ دوما یه رید با باکس بگیرید من متوجه بشم Cpu چیه - یه فایل رید گرفته شده دارم تا براتون آپلود کنم ولی عجله نکنید چون زیاد سرعتم خوب نیست موفق باشی رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 9 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2016 سلام مجدد عرض کردم با باکس - توی چینی ها مدل Cpu اشتباهی حک میشه - احتمال زیاد همون MT6582 هست ولی برای اطمینان چک کنید دوما دیوایس منیجر ؟............... رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 9 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2016 سلام مجدد این تبلت راه می افته فقط فایل نیاز داره خوب با فایلی که جناب جوان دادن بهتون فلش کردید یا لینک زیر ؟ دانلود رام رسمی فارسی تبلت مارشال ME-715 با اون یکی فایل هم فلش کنید و نتیجه رو بگید - فلش نگرفت با فلش تول های مختلف تست کنید و تیک preloader رو تا جایی که میتونید موقع فلش نزدید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
saeid9819 22 ارسال شده در 9 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2016 الان بوت ارور میده و فلش نمیشه با ولکانو و پرینها تست کردم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.