shahram49 19 ارسال شده در 2 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2016 سلام همونطور که خیلی از دوستان میدونند توی این مدل گاهی با تعویض ال سی دی هم گوشی همچنان صفحه سفید میمونه وسولوشنهایی هم که تا حالا توی سایتها دیدم فقط مسیر از کانکتور ال سی دی تا پشت برد هست که خیلی از مواقع جواب نمیده بنابراین ای سولوشنی رو که خودم در اوردم خدمتتون ارایه میکنم که مسیر کامل تا زیر سی پی یو هست البته بذونم نیاز به برداشتن سی پی یو و دست اخر اگر تمام این مسیرهایی که مشخص کردم وصل بودند دیگه لازم میشه که سی پی یو ریبال بشه.امیدوارم مفید واقع بشه. موفق باشید لینک ارسال
Mahdiyar 0 ارسال شده در 22 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، 2018 سلام خسته نباشید سولوشن حل مشکل صفحه سفید نوکیا ۱۰۸ تو سایت نشون داده نمیشه ،بی زحمت برطرف کنید .سپاس فراوان لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 23 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2018 عکسها و فایلهای انجمن خیلی وقته به هم ریختس.....خیلی فایلها و عکسها هست که متاسفانه قابل رویت نیس و درست نشده بعد از چند ماه لینک ارسال
Mahdiyar 0 ارسال شده در 25 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، 2018 سلام مجدد ممنون از زحماتتون ممنون میشم سولوشن حل مشکل صفحه سفید نوکیا ۱۰۸ رو تا زیر cpu برام بفرستین سه تا دارم این مشکل رو دارن [email protected] 09361375191 لینک ارسال
akbarim2016 12 ارسال شده در 6 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2018 در در 14 فروردین 1395 در 12:28، shahram49 گفته است : سلام همونطور که خیلی از دوستان میدونند توی این مدل گاهی با تعویض ال سی دی هم گوشی همچنان صفحه سفید میمونه وسولوشنهایی هم که تا حالا توی سایتها دیدم فقط مسیر از کانکتور ال سی دی تا پشت برد هست که خیلی از مواقع جواب نمیده بنابراین ای سولوشنی رو که خودم در اوردم خدمتتون ارایه میکنم که مسیر کامل تا زیر سی پی یو هست البته بذونم نیاز به برداشتن سی پی یو و دست اخر اگر تمام این مسیرهایی که مشخص کردم وصل بودند دیگه لازم میشه که سی پی یو ریبال بشه.امیدوارم مفید واقع بشه. موفق باشید مهندس جان لینک مشکل داره توی آپلود بوی یا سایت های آپلودر قرار بدین بعد لینک رو بزارید توی سایت تا دانلود کنیم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.