dj masud 18 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام خدمت اساتید محترم دنیای جی اس ام مخصوصا ایلیا خان صوری ایده وبعبارتی درخواست و نظری داشتم که از انجایکه مسیله گوگل اکانت و مشکلاتش و اینکه هرکدوم با یه باکسی باز میشن و مشکلات و بدقلقیهای زیادی دارن واز انجایکه به قدرت وتوانمندی شما ایمان دارم گفتم برنامه و یا دانگلی درست کنین که گوگل اکانت همه سریها و سامسونگ اکانت رو برداره ومسیله قفل و انلاک بدون پاک شدن برای همه مدلها توش گنجونده بشه یه پکیج جالب و بی بدیلی خواهد بود.منتظرجواب ایلیا خان هستم نقل قول لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2092 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام خدمت اساتید محترم دنیای جی اس ام مخصوصا ایلیا خان صوریایده وبعبارتی درخواست و نظری داشتم که از انجایکه مسیله گوگل اکانت و مشکلاتش و اینکه هرکدوم با یه باکسی باز میشن و مشکلات و بدقلقیهای زیادی دارن واز انجایکه به قدرت وتوانمندی شما ایمان دارم گفتم برنامه و یا دانگلی درست کنین که گوگل اکانت همه سریها و سامسونگ اکانت رو برداره ومسیله قفل و انلاک بدون پاک شدن برای همه مدلها توش گنجونده بشه یه پکیج جالب و بی بدیلی خواهد بود.منتظرجواب ایلیا خان هستم درود مسعود عزیز . چشم این مورد رو با تیم توسعه دهنده در میان خواهم گذاشت و برای این پروژه نیز تایم جدا خواهیم کرد ... سپاس اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .