dj masud 18 ارسال شده در 28 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، 2016 با سلام خدمت اساتید محترم دنیای جی اس ام مخصوصا ایلیا خان صوری ایده وبعبارتی درخواست و نظری داشتم که از انجایکه مسیله گوگل اکانت و مشکلاتش و اینکه هرکدوم با یه باکسی باز میشن و مشکلات و بدقلقیهای زیادی دارن واز انجایکه به قدرت وتوانمندی شما ایمان دارم گفتم برنامه و یا دانگلی درست کنین که گوگل اکانت همه سریها و سامسونگ اکانت رو برداره ومسیله قفل و انلاک بدون پاک شدن برای همه مدلها توش گنجونده بشه یه پکیج جالب و بی بدیلی خواهد بود.منتظرجواب ایلیا خان هستم لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 28 خرداد، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، 2016 با سلام خدمت اساتید محترم دنیای جی اس ام مخصوصا ایلیا خان صوریایده وبعبارتی درخواست و نظری داشتم که از انجایکه مسیله گوگل اکانت و مشکلاتش و اینکه هرکدوم با یه باکسی باز میشن و مشکلات و بدقلقیهای زیادی دارن واز انجایکه به قدرت وتوانمندی شما ایمان دارم گفتم برنامه و یا دانگلی درست کنین که گوگل اکانت همه سریها و سامسونگ اکانت رو برداره ومسیله قفل و انلاک بدون پاک شدن برای همه مدلها توش گنجونده بشه یه پکیج جالب و بی بدیلی خواهد بود.منتظرجواب ایلیا خان هستم درود مسعود عزیز . چشم این مورد رو با تیم توسعه دهنده در میان خواهم گذاشت و برای این پروژه نیز تایم جدا خواهیم کرد ... سپاس اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.