dj masud 18 ارسال شده در 14 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2015 با سلام خدمت اساتید.گوشی rm 908 ضربه خردس.ال سی دی چندتا عوض کردم فلش کردم باز روشن نمیشه.مسیر ال سی دی وصله.اما یه بار یه سلوشن بود واسه خاموشی که من ازش جوابم گرفتم.از یه پایه ال سی دی وصل میشد به خازن یا مقاومت پشت برد اما متاسفانه خاطرم نیس دقیق.هرچی هم میگردم نبوده.دوستان راه حلی دارند؟؟مسیر کانکتور باطریشم درسته لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 15 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2015 درود با وصل کردن به آمپر چ ولتاژی رو نشون میده؟ سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 15 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2015 سلام..دروود چقدر ولتاز داری..با منبع تست کن.... با باکس atf اسکن بگیر... اگر السیدی رو فیلد داد رو السیدی و مسیر السیدی کار کن... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 15 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2015 درود با وصل کردن به آمپر چ ولتاژی رو نشون میده؟ صفرههیچ عکس العملی نداره.مسیر ال سی دی هم وصله لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 16 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2015 سلام..دروودچقدر ولتاز داری..با منبع تست کن.... با باکس atf اسکن بگیر... اگر السیدی رو فیلد داد رو السیدی و مسیر السیدی کار کن... دادم به همکار با atf تست گرفته میگه ال سی دی فیلد داده.در صورتیکه این مسیرهی شما وصله لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 16 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2015 مسیر بالا وصله اما باز فیلد میده.ال سد دی هم تعویض کردم.یه مسیر دیگم هست از یه خازن مقاومت به پایه سوم یا چارمی ...قبلا دیده بودم الان خاطرم نیس.مورد مشابه بود با اون حل شد.دوستان سلوشن دیگه از ال سی دی ندارن؟؟ لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 16 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2015 مسیر بالا وصله اما باز فیلد میده.ال سد دی هم تعویض کردم.یه مسیر دیگم هست از یه خازن مقاومت به پایه سوم یا چارمی ...قبلا دیده بودم الان خاطرم نیس.مورد مشابه بود با اون حل شد.دوستان سلوشن دیگه از ال سی دی ندارن؟؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.