dj masud 18 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام خدمت اساتید محترم گوشی ضربه خوردس.پاور میکنم تا 6صدم میاد و لایت کیبورد روشن میشه بعد سریع جریان 3 صدم و صفرمیشه خاموش میشه.ال سی دی تعویض کردم ریهات تغذیه کردم نقل قول لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز با باطری تست کردید یا تغذیه؟ این گوشی با منبع تغذیه بالا نمیاد. نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ بله با باطری هم یه لحظه لایت کیبرد روشن میشه و خاموش نقل قول لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ درود بر شما همکار عزیز مسیر ال سی دی را برسی کنی اعلام نتیجه برای راهنمایی بیشتر نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ با تشکر پایه ال سی دی روی برد قطعی داشت.سیم کشی کردم حل شد. نقل قول لینک ارسال
Amin77 0 ارسال شده در 6 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت سلام گوشی نوکیا108 به مشکل خوردم وقتی پاور میکنم فقط ۵ صدم میکشه بعد دکمه پاور را ول میکنم صفر میشه و اینکه مسیرهای ال سی دی همگی وصل هستن و ال سی دی چندتا تست شده ولی بی فایدس میشه راهنماییم کنید نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .