مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 15 آذر، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2015 من دارم کوشی رو با iroot روت کردم اما mtk droid بکاپ نمیگیره یعنی اون گزینه root رو میزنم ارور میده کسی بکاپ از این گوشی نداره لینک بزاره؟ راهکار برای شما پیغام خصوصی شد... موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 15 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2015 درود اگه با رام کوک شده این فروم بزنی مشکلت حل میشه و این مشکل رام یکی از اساتید هست و یرای حل مشکل به این نحوه که با فلشر یه با فرمت کنی و فایل که در تیم انجمن اماده شده رو روش رایت کنی.یاعلی سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 15 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2015 من با رام اقای عطایی زدم حتی فرمتم کردم با sp بعد دوباره زدم وایفا وصل هست اما ایکونش میره و میاد وگرنه نت وصل هست لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.