sfri.arash 121 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 مسابقه ای با جایزه ای یک عدد دانگل bst برا بهترین ارسال کننده(همه شرکت کنند) درود بر تمامی اعضای محترم تیم جی اس ام دولوپرز مسابقه ای بمدت 3 ماه برای تمام اعضای سایت از کاربران ساده تا مدیران سایت برگزار میکند: به این صورت که به یک از نفرات که پست مفیدی داشته باشه تو این مدت با جمع بندی هایی که بین مدیران و شما کاربران انجام خواهد شد یک عدد دانگل bst از طرف تیم مدیریت جی اس ام دولوپرز اهدا خواهد شد من خودمم با اجازه بزرگترها در این مسابقه جذاب شرکت خواهم داشت...=P~ موفق باشید... A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 من که دانگل دارم... پس بهم ولکانو بدین...:[/b:dddddd [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 سلام چه پیشنهاد خوبی بعد دوستان نیان فقط فایل بزارن اموزش مطالب خواص بزارید فایل های نایاب با ارزش زیادم به فکر جایزه نباشید اولو اخرش برای منه ) در کل ممنون Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 اقا منم شرکت میکنم اول میشم(البته از اخر) لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 با سلام کار فوق العاده ای هستش و با ارزش حالا که بحث جایزه شد... دوستان تمامی مشکلات بوت و ترمیم بوت و حتی زنده کردن گوشی های مرده آموزش داده خواهد شد... البته آموزش ها در بخش اشتراک ویژه قرار خواهد گرفت... نبوووووووووووووووود؟ لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 بنده هم در بخش سخت و نرم افزار تمام تلاش خود رو میکنم با تشکر... [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
hamed1028 15 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 اقا بنظر من مدیرا نباید باشن تو مسابقه...مسابقه هم سطح نیس اینطوری... مثه این میمونه ما ایران باشیم اونطرف برزیل... حداقل مدیران نباشن دیگه@-)@-)(((((((((( لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 8 آذر، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 درود بر همه کاربران عزیز.... در این مسابقه همه میتوانند شرکت کنن از کاربر ساده گرفته تا اعضای مدیریت و لطفا اونایی که شرکت میکنن در اینجا اعلام کنن تا اسمشون بره تو لیست مسابقه ... بعد نظرتون چیه بنده هم شرکت کنم =)) اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
hamed1028 15 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 نظری نداریم ایلیا جان...دانگلو وردارو برو...مبارکت باشه... میگم میدی ماهم یه فلش باهاش بزنیم؟؟؟قول میدم یه دونه فقط لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 اتفاقا بنظر من بهتره ایلیا جان و مدیران شرکت کنن تا راهی باشه برای یادگیری و استفاده بیشتر ما از این اساتید.با کمال میل منتظر شرکت شما هستم ایلیا جان عزیز لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.