gebal 57 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 گوشی با فایل تو انجمن فارسی کردم هنگام تماس صفحه سیاه میشه لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 سلام با کدوم فایل فلش زدین مشخصات و بیلد رام رو ذکر کنید؟ با رایت رام رسمی و بیلد اخر مشکل حل میشه سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 2 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 با این رام فارسی کردم حالا مشکل سیاهی صفحه هنگام تماس دارد http://forum.gsm-developers.ir/thread1139.html B106 لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 رام رسمی رایت کن عزیزم سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 2 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 رام رسمی بیلد 108 رایت کردم همچنان مشکل سیاهی صفحه هنگام تماس پا برجاست لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 رام رسمی بیلد 108 رایت کردم همچنان مشکل سیاهی صفحه هنگام تماس پا برجاست درود خدمت عزیز انجمن رام ایلیا جان بارها تست شده و مشکلی نداره و نشده جواب نده اما در غیر اینصورت ممکنه مورد خاص باشه باز شما گوشی رو یک بار فرمت کنید با فلش تولز با رام ایلیا جان اقدام کن به فلش در غیر اینصورت بازم ممکنه سخت باشه یا اینکه دقت کن برچسب یا لیبل روی سنسور نباشه مطمعن باش که سنسور درگیر نباشه با مورد فیزیکی که اینجور چیزا زیاد پیش میاد لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 دوست عزیز این نکته هم یادم رفت خدمتت بگم لطفا از عنوان مناسب استفاده کن الان عنوان یعنی شما این مشکلو حل کردی و اموزش گذاشتی ولی درواقع شما مشکل طرح کردید انشالا که همه دقت بخرج بدیم برای عنوان درست انتخاب کنیم موفق باشید لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 3 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 گوشی از لحاظ سخت افزاری چک کردم مشکلی نداشت ...فقط زمانی که فارسی کردم مشکل پیش آمد.. این رام قبلا زدم بدون مشکل بوده یه چیز دیگه من 5 تا از این مدل دستم هست هر 5 تا مشکل سیاهی صحفه هنگام تماس دارند لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 3 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 گوشی از لحاظ سخت افزاری چک کردم مشکلی نداشت ...فقط زمانی که فارسی کردم مشکل پیش آمد.. این رام قبلا زدم بدون مشکل بوده یه چیز دیگه من 5 تا از این مدل دستم هست هر 5 تا مشکل سیاهی صحفه هنگام تماس دارند یک مورد دیگه شما میتونید یک گوشی سالم همین مدل پیددا کنید؟؟؟ منظور از سالم یک گوشی بدون مشکل سنسور لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 3 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 بله دوتا دارم از این مدل هر دوتا سالم هستند لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.