sfri.arash 121 ارسال شده در 31 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2015 ارتقا درجه آقایان اسماعیل عطایی و حامد عزیز را به مدیر بخش تبریک عرض مینماییم... با سلام خدمت شما عزیزان ارتقا سمت دوست عزیزمون اسماعیل عطایی و حامد عزیز را به ترتیب سمت مدیر بخش هووایی و اچ تی سی به ایشان تبریک و اميدواریم در کار جدید با نهايت تلاش كار خود را پیش برده تا بيش از پيش شاهد رشد و نمو سایت جی اس ام دولوپرز بوده باشیم... با آرزوي موفقيت.... A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 31 آبان، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2015 بنده نیز از هر 2 عزیز بابت زحماتشان کمال تشکر را دارم و امیدواریم هر روز بهتر از دیروز شهاد پیشرفتشون باشیم و از اطلاعات این عزیزان بهره مند شویم موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
vahid_max 11 ارسال شده در 31 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2015 با سلام بنده هم به این دو دوست واستاد عزیز تبریک عرض میکنم امیدوارم موفق باشید unbrick phones and change EMMC .Baseband ID YAHOO:maxmobile988 لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 31 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2015 سلام و درود به دو دوست عزیز ارزوی موفقیت روز افزون برای هر دو دوست عزیز دارم لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 31 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2015 بنده هم به نوبه خودم تبریک عرض میکنم به این دوستان زحمت کش. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 31 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2015 سلام به همه ببخشید که این پست میزنم اما خواستم از استایدی مثل شهرام خان صادقی ، احسان زمانی، محمد رضا جان عزیز و باقی دوستان که الان بنده عنوانم به اونا یکی و بار علمیم بسیار بسیار کمتره کسب اجازه کنم و امیدوارم که این جسارت من رو ببخشن چون خودمم میدونم هم ردیف شدن با این اساتید یک سعادت بزرگه و ایشالا بتونم با کمک و تجربه بالای این عزیزان فرومی پربار تر داشته باشیم.یاعلی سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 31 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2015 سلام و تبریک به داداشای گلم واقعا حق جفتتون بود و کار هر دوتاتون درسته رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 31 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2015 بنده هم سلام عرض میکنم و تبریک میگم پیوند این دو گل نو شکفته رو .... ای بابا باز اشتباه شد :dddddd:dddddd بنده هم خدمت این دو دوست عزیز و گل پسر جیگر طلا تبریک میگم و به مدیریت کل هم تبریک میگم بابت این انتخاب خوب و بجا و امیدوارم ما هم از مطالب خوب اسماعیل جان و حامد جان استفاده کنیم .ضمنا من مخلص همه بر و بچ با مرام و معرفت هم هستم اسماعیل جان و باید قبول کنیم که ما دیگه پیر و پاتال شدیم و جونا باید بیان وسط گود =P~=P~ لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 31 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2015 بنده هم به نوبه خودم به این دو استاد عزیز تبریک میگم انشالا در تمام مراحل زندگی موفق باشند لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 31 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2015 با سلام به این دو بزرگوار تبریک میگم و خیلی خوشحال شدم بابت ارتقا درجه شون یا علی=)) Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.