ei.g.a 17 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ سلام بر دوستان و همکاران عزیز یه 6120c رو یکی از همکاران با باکس atf و با کابل یو اس بی فلش زده وسط فلش ارور داده و الان دیگه بالا نمیاد. الان هم با باکس atf و هم با ufs و با کابل پشت باطری میزنم نمیگیره.گوشی هم وصل میکنم به منبع تغزیه بدون پاور بیش از حد آمپر میکشه(40-50). ممنون میشم بگین راهی هست یا نه. نقل قول لینک ارسال
موبایل الیکا 102 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ سلام..دروود گوشی رو باز کنید ببینید کدوم قطعه داغ میکنه روی اون کار کنید.... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] نقل قول لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سلام..دروودگوشی رو باز کنید ببینید کدوم قطعه داغ میکنه روی اون کار کنید.... سلام صبح شما بخیر گوشی الان بدون پاور (23-24)تا میکشه و وقتی پاور میکنم میره روی 30 تا.باز هم کردم داغ نمیکرد حرارت هم روش گفتم باز همونجوره نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ با اجازه از استاد الیکا دوست عزیز ی بار کامل برد سرویس کن و بعد با پشت لب چک کن نقطه داغی مشخص میشه سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .