ei.g.a 17 ارسال شده در 26 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2015 سلام بر دوستان و همکاران عزیز یه 6120c رو یکی از همکاران با باکس atf و با کابل یو اس بی فلش زده وسط فلش ارور داده و الان دیگه بالا نمیاد. الان هم با باکس atf و هم با ufs و با کابل پشت باطری میزنم نمیگیره.گوشی هم وصل میکنم به منبع تغزیه بدون پاور بیش از حد آمپر میکشه(40-50). ممنون میشم بگین راهی هست یا نه. لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 26 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2015 سلام..دروود گوشی رو باز کنید ببینید کدوم قطعه داغ میکنه روی اون کار کنید.... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 27 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2015 سلام..دروودگوشی رو باز کنید ببینید کدوم قطعه داغ میکنه روی اون کار کنید.... سلام صبح شما بخیر گوشی الان بدون پاور (23-24)تا میکشه و وقتی پاور میکنم میره روی 30 تا.باز هم کردم داغ نمیکرد حرارت هم روش گفتم باز همونجوره لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 27 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2015 با اجازه از استاد الیکا دوست عزیز ی بار کامل برد سرویس کن و بعد با پشت لب چک کن نقطه داغی مشخص میشه سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.