sajad_gsm 10 ارسال شده در 24 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2015 حل مشکل خاموشی و ویبره پشت سر هم هواوی g700-u00 این اموزش به زودی قرار داده میشه لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 14 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2015 جالبه این پست مال چه تاریخیه؟ لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 15 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2015 این دو فایل هست >http://d-h.st/Cykl http://d-h.st/xMh با توجه به مدلی که زیر باتری هست دانلود کنید فایل rework رو فلش بعد فایل کامل رو فلش کنید برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 1 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2016 سلام من گوشی هواوی g700-u00 فلش زدم الان خاموش شده ویبره پشت سرهم میزنه باید چیکار کنم کسی میدونه یا فایل شو داره باتشکر نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 1 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2016 درود... دوست گرامی برای موضوع خودتون بهتره تاپیک جدا گانه ای ایجاد کنید... و توضیح بدین مشکل گوشیتون چیه و با کدام بیلد فلشش کردی؟؟؟ معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 1 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2016 سلام من گوشی هواوی g700-u00 فلش زدم الان خاموش شده ویبره پشت سرهم میزنه باید چیکار کنم کسی میدونه یا فایل شو داره باتشکر درود از آموزش پست سوم استفاده کنید سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 1 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2016 دوست عزیز پشت گوشی همه چی پاک شده فقط مدل گوشی مشخصه حتی سریال گوشی و... پاک شده و قابل دیدن نیست نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 1 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2016 دوست عزیز پشت گوشی همه چی پاک شده فقط مدل گوشی مشخصه حتی سریال گوشی و... پاک شده و قابل دیدن نیست از پست زیر استفاده کنید. رام فول فارسی هواوی g700-u00 کوک شده توسط جلیل زاده دانلود رام GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.