sajad_gsm 10 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ حل مشکل خاموشی و ویبره پشت سر هم هواوی g700-u00 این اموزش به زودی قرار داده میشه نقل قول لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ جالبه این پست مال چه تاریخیه؟ نقل قول لینک ارسال
g0dsend313 20 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ این دو فایل هست >http://d-h.st/Cykl http://d-h.st/xMh با توجه به مدلی که زیر باتری هست دانلود کنید فایل rework رو فلش بعد فایل کامل رو فلش کنید برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! نقل قول لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ سلام من گوشی هواوی g700-u00 فلش زدم الان خاموش شده ویبره پشت سرهم میزنه باید چیکار کنم کسی میدونه یا فایل شو داره باتشکر نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد واکنش ها : OREO2018 1 نقل قول لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ درود... دوست گرامی برای موضوع خودتون بهتره تاپیک جدا گانه ای ایجاد کنید... و توضیح بدین مشکل گوشیتون چیه و با کدام بیلد فلشش کردی؟؟؟ معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ سلام من گوشی هواوی g700-u00 فلش زدم الان خاموش شده ویبره پشت سرهم میزنه باید چیکار کنم کسی میدونه یا فایل شو داره باتشکر درود از آموزش پست سوم استفاده کنید سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ دوست عزیز پشت گوشی همه چی پاک شده فقط مدل گوشی مشخصه حتی سریال گوشی و... پاک شده و قابل دیدن نیست نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد واکنش ها : OREO2018 1 نقل قول لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) دوست عزیز پشت گوشی همه چی پاک شده فقط مدل گوشی مشخصه حتی سریال گوشی و... پاک شده و قابل دیدن نیست از پست زیر استفاده کنید. رام فول فارسی هواوی g700-u00 کوک شده توسط جلیل زاده دانلود رام ویرایش شده 10 مهر، ۱۳۹۵ توسط jalilzadeh GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .