ei.g.a 17 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان یه i9300 دارم هیچ صدایی نداره.نه بازر نه اسپیکر نه دهنی. ممنون میشم کمک کنید.در صورت مشکل داشتن ic سولوشن رو بزارید برام ممنون میشم نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز من ای مشکل با فلش برطرف کردم یه بار فلش کنید و از نظر سخت افزار هم کانکتور هنذفری چک کنید اما اول فلش کنید سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
sajad_gsm 10 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ همونطور دوست عزیز گفتن این مشکل با نرم افزاری حل میشه من این مشکل بعد از ترمیم سریال پیش امد نقل قول لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز من ای مشکل با فلش برطرف کردم یه بار فلش کنید و از نظر سخت افزار هم کانکتور هنذفری چک کنید اما اول فلش کنید گوشی از قبل مشکل نداشته.بعد از باز کردن و حرارت گرفتن این مشکل پیش اومده نقل قول لینک ارسال
sajad_gsm 10 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ پس مشکل سخت افزاری نقل قول لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ پس مشکل سخت افزاری درسته.از دوستان کسی سولوشن مربوط بهش رو نداره؟؟؟ نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ داداش سوکت هنذفری چک کردی؟ سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ درود بر شما همکار عزیز اسپیکر و باز را جدا کن ببین از میکروفن صدا میره و با هنسفری تست و اعلام نتیجه کن نقل قول لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ درود بر شما همکار عزیز اسپیکر و باز را جدا کن ببین از میکروفن صدا میره و با هنسفری تست و اعلام نتیجه کن اصلا هیچ صدایی نداره با هندزفری هم صدا نمیره نقل قول لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ درود همکار عزیز اگه صبر کنی من شماتیک را برسی کنم را بهتر بشه راهنمایی کرد نقل قول لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ درود همکار عزیز اگه صبر کنی من شماتیک را برسی کنم را بهتر بشه راهنمایی کرد باشه ممنون.خودم بیشتر رو آی سی صدا شک دارم اما نمیدنم کدوم آی سی هست.متاسفانه ندارم شماتیکش رو نقل قول لینک ارسال
vahid_max 11 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) درود با اجازه اساتید :اگر با حرارت بر روی تغیه این مکشکل به وجود اومده اقدام به تعویض کنید گوشی شما توی ضبط مکالمه صدا داره ؟ شما فلت اسپیکر بالا را جدا کن تست کن گوشی را بدن بستن قاب پشت هم تست کنید اعلام نتیجه کنید چون این مشکل نمیشه از هر سه باشه یا ای سی تغذیه اسیب دیده یا یه اتصال توی گوشی شما وجود داره مدار کامل زیر لوپ نگاه کنید ویرایش شده 2 شهریور، ۱۳۹۴ توسط vahid_max unbrick phones and change EMMC .Baseband ID YAHOO:maxmobile988 نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .