BAHMAN 48 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام و درود خدمت دوستان فایل فلش فارسی و رسمی G630-U10_Firmware_V100R001C00B159 این فایل به صورت Dload می باشد و کاملا تست شده توسط خودم می باشد بدون هیچ باگی دانلود فایل Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز این فایل رو من دارم روی همه گوشی ها جواب نمیده یعنی اینکه بعضی از گوشی رو فلش میشن ولی فارسی نمیشن با فایل ایلیا جان جواب میده روی همه ای گوشی ها با تشکر [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ درود بر شما هیچ شکی نیست فایل های ایلیا تکه ولی بنده تست کردم رو بیشتر گوشی ها جواب گرفتم ولی بازم ممنون از نظرت خوبتون Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- نقل قول لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام و درود خدمت دوستان فایل فلش فارسی و رسمی G630-U10_Firmware_V100R001C00B159 این فایل به صورت Dload می باشد و کاملا تست شده توسط خودم می باشد بدون هیچ باگی دانلود فایل سلام زمان رایت فایلش چقده من 10 دقیقه هست که هنوز شروع به رایت نکرده نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز نهایتا 7 دقیقه... [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ گوشیرو ریست کنم مشکلی نداره نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ گوشیرو ریست کنم مشکلی نداره ن.مشکلی نداره یبار گوشی رو ریست کن دوباره با یه رم 8 گیگ و کلاس 10 اقدام به فلش کنید با تشکر [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ درود همکار عزیز با نرم افزار زیر هم میتونی فایل های dload را رایت کنی http://forum.gsm-developers.ir/thread5635.html نقل قول لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سلام ممنون از همگی با رم دیگه okشد نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .