J_GSM 11 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام این گوشی الگو داشت با باکس ولکانو ریست کردم الان رو لوگو ریست میشود کسی فایل فلش این مدل داره واسم بذاره ممنون cpu:spd 8810 با تشکر لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ درود بر شما همکار عزیز گوشی را باز کن و شماره مین برد را اعلام کن لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ با اجازه از استاد گل جناب فیاض اقا علاوه بر کاری که استاد گفتن ی بار از گوشیت رید فلش بگیر بعد همون رو دوباره روش رایت کن من ی بار تست کردم جواب داد:-? (البته به قول علی من زیادی خوش شانسم=)) ) سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
J_GSM 11 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون از دوستان فایل فلشیش از سایت های همسایه پیدا کردم فلش کرد م حل شد لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ تشکر از اعلام نتیجه پست بسته شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده