MR.Majid 226 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ در خواست فایل فلش فارسی تبلت دانش آموزی a703 cpu:a33 f3148aa 44a1 [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ داداش ببخشید ولی داخل مشخصات بردی که دادین مطمئن هستین چون اینجا پر تبلت دانش آموزی و هنوز من ای مشخصات ندیدم سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ داداش مدل اینه qa88-v2.3 2015-04-13 cpu:a33 [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ خدمتت داداش حواست به مشکل LCD باشه.یاعلی http://forum.gsm-developers.ir/thread5159.html سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ خدمتت داداش حواست به مشکل lcd باشه.یاعلی http://forum.gsm-developers.ir/thread5159.html دادا منظورتون از lcd چی بود؟ فایلی که دادید مشکل داره؟ [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ مشکلش چیه؟ منظور بعد فلش دیده شده ال سی دی شطرنجی شده و ی پست راجبش زدم qa88-v2.3 2015-04-13 دانلود سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ مشکلش روی آرم مونده وایپ کردم جواب نداد [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ دوست من همینطور که جناب عطایی فرمودند این مدل امکان بهم ریختگی تصویر بعد از فلش زیاد وجود داره که با تعویض السیدی مشکل حل شده پس با مشتری طی کاملا بکنید نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ داداش گلم من تا به الان با این روش ها از ضرر دادن در مورد این مسئله راحت شدم http://forum.gsm-developers.ir/thread5212.html به شما هم توصیه میکنم قبل رایت روی گوشی روی رم تست کنید البته من این رام دیدم گذاشتن و اعلام مشکلی براش نکرد دانلود سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ این ارور امال چیه؟ [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اول اینکه کدوم رام دانلود کردین؟ دوم داداش فونیکس سویت رو ابدیت کن و از اخرین نسخه ش استفاده کن سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ از پست پنجم دانلود کردم. از آخرین ورژن استفاده میکنم. [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) با فلشر دیگه تست کنید داخل فروم هستLiveSui ویرایش شده 30 مرداد، ۱۳۹۴ توسط e30-851 سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .