mehdikot 10 ارسال شده در 13 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2015 عرض سلام خدمت دوستان تبلت ایسوز اومده بود که روشن نمیشد اما تو حالت بوت میرفت ورژنی که داشت تو ساپورت سایت ایسوز نبود الان یادم نمیاد چی بود با این ورژن فلش کردمk012-ww-11.2.3.33 باز هم روشن نمیشه الان که تو حالت بوت میره همین ورژن بالا رو مینویسه و وقتی میخوام دوباره فلشش کنم تا انتها میخواد بره اور میده و عکس یو اس بی میاد و فلش نمیگیره خواهش میکنم راهنمایی کنید ایا تبلتهای ایسوز باید حتما با ورژن خودش فلش بشه و یه ورژن بالاتر باشه تبلت مشکل دار میشه؟ دو روزه رو این تبلت هستم ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 13 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2015 سلام دوست اول اینکه بهتره با اخرین ورژن فلش کنی و از ی رم 8 استفاده کنی در ضمن از مدل ww اطمینان داری؟ و اگه رام اخرین ورژن زدی و مدلم درست زدی می تونی تبلت ب حالت fastboot ببری و فایل ها رو روش رایت کنی.یاعلی سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 13 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2015 سلام دوست اول اینکه بهتره با اخرین ورژن فلش کنی و از ی رم 8 استفاده کنی در ضمن از مدل ww اطمینان داری؟ و اگه رام اخرین ورژن زدی و مدلم درست زدی می تونی تبلت ب حالت fastboot ببری و فایل ها رو روش رایت کنی.یاعلی مدلش که مطمئنم ww هست اما ورژنش الان یادم نیست اما یادمه هرچی گشتم دقیقا هم ورژنش پیدا نکردم با فست بوت هم زدم اما همچنان مشکل داره ویبره میخوره علامت یو اس بی میاد خاموش میشه لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 13 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2015 این مشکل ناشی از اینکه سیستم عامل تبلت شما پایینه و شما یه دفعه اخرین ورژن رو نصب میکنید شما برای حل این مشکل اخرین ورژن WW_V10.32.1.33.1 رو دانلود کنید و سپس تبلت رو به حالت دیروید بوت ببرید(ولوم بالا + پاور) بعد فایل fastboot رو از فایل زیپ خارج کنید و با دستورات adb >fastboot flash fastboot fastboot.img روی تبلت رایت کنید سپس فایل زیپ رو تبلت رایت کنید لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 15 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2015 این مشکل ناشی از اینکه سیستم عامل تبلت شما پایینه و شما یه دفعه اخرین ورژن رو نصب میکنیدشما برای حل این مشکل اخرین ورژن WW_V10.32.1.33.1 رو دانلود کنید و سپس تبلت رو به حالت دیروید بوت ببرید(ولوم بالا + پاور) بعد فایل fastboot رو از فایل زیپ خارج کنید و با دستورات adb >fastboot flash fastboot fastboot.img روی تبلت رایت کنید سپس فایل زیپ رو تبلت رایت کنید خیلی ممنونم بابت راهنمایی. مشکلم برطرف شد و تبلت به راحتی فلش گرفت اما الان فارسی نداره لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 15 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2015 همین ورژن قایل فارسیش هست؟ لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 15 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2015 با مورلوکال به راحتی فارسی میشه البته رام فارسی هم هست که تو انجمن بچه ها ورژنش رو گذاشتن سرچ بزنید پیدا میکنید لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 15 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2015 با تشکر با مورلوکال فارسی کردم لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 25 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، 2015 این مشکل ناشی از اینکه سیستم عامل تبلت شما پایینه و شما یه دفعه اخرین ورژن رو نصب میکنیدشما برای حل این مشکل اخرین ورژن WW_V10.32.1.33.1 رو دانلود کنید و سپس تبلت رو به حالت دیروید بوت ببرید(ولوم بالا + پاور) بعد فایل fastboot رو از فایل زیپ خارج کنید و با دستورات adb >fastboot flash fastboot fastboot.img روی تبلت رایت کنید سپس فایل زیپ رو تبلت رایت کنید استاد چجوری باید رایت کرد؟؟با چه نرم افزاری؟؟ لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 25 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، 2015 با دستورات adb اشنایی ندارم.در ضمن تبلت با گرفتن ولوم بالا پاور تصویری میاد که گزیناش ایناس reboot droidboot.reboot.wipe data.recovery.power off که وقتی reboot droidboot میزنم که با فایل اقای زمانی توی رم فلش کنم یه بار ریست میشه و تصویر نمیاد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.