arash167 26 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) گوشی c6903 میشه تماس گرفت ولی کسی میزنگه میگه خاموشه سیم دیگه هم تست کردم فلش هم کردم دایورت هم میشه درسته فایل 6902 هم زدم ویرایش شده 21 مرداد، ۱۳۹۴ توسط MR.Ali نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ با همون فایل c6903 گوشی رو فلش کنید اندرویدش چنده؟ نقل قول لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) 4.4.4 اول با فایل خودش فلش کردم نتیجه نداد بعد با 6902 زدم خودشم انتنش خودکار نمیاد حتما باید بری سرچ شبکه و شبکه رو انتخاب کنی سیم کارته که روش بود گذاشتم رو گوشی دیگه پیام اومد تنظیمات اینترنت z1 lte sol23 قابل دریافت نمی باشد یعنی مدل اصلی گوشی sol23 هست ؟ ویرایش شده 21 مرداد، ۱۳۹۴ توسط MR.Ali نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز این ملاک نمیشه بهترین روش خود موبایل یا لیبل روی باطری یا ریدی که از باکس می گیری هستش سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اگه خودت تماس بگیری کسی بهت بزنگه میاد پشت خط و میشه جواب داد اما درحالت عادی میگه خاموشه نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ با اندروید 5 مدل لیبل خودش تست کنید نقل قول لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ با اندروید 5 مدل لیبل خودش تست کنید بله تست کردم میگه از تایوان براش اوردن نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ من تا حالا همچین موردی نداشتم شما داخل تنظیمات گوشی قسمت شبکه شبکه رو روی gsm بزارید و ببینید حل نمیشه؟ و اعلام نتیجه کنید نقل قول لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ من تا حالا همچین موردی نداشتم شما داخل تنظیمات گوشی قسمت شبکه شبکه رو روی gsm بزارید و ببینید حل نمیشه؟ و اعلام نتیجه کنید اینم جواب نداده نقل قول لینک ارسال
ارش قاسمی 17 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ درود اگر فقط وقت تماس مشکل داره و بیسباند و سریال داره.... گوشیو باز کن رو برد 1هیت ملایم بگیر در اینستاگرام نمونه کارهای مارا دنبال کنید insta : ifix.center نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .