dj masud 18 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ باسلام خدمت اساتید محترم.گوشی خودبخود ایجور شده .وایپ هم کردم.اما روی ارم میمونه وبالا نمیاد.فایل y511-u30 داشتم که فقط تیک سیستمو زدم رایت نمیشه.همه تیکها بجز تیک preloader رو زدم باز رایت نمیشه.اگه فایل یا راهکاری هست بگین نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ این مشکل برای من پیش اومد با رام y511-u30 با بیلد نامبر 120 فلش زدم ok شد. [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیزمیشه رامش وطریقه رایتشو بگی؟؟ نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ شما اینو دانلود کنید فایل فلش y511-u10 بعد برای فارسی کردن u10 فقط تیک سیستم فایل y511-u30 بزنید. براحتی فارسی میشه کاملا تست شده.... [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ یعنی برای حل مشکل این گوشی.اول کدوم فایل رو با چه تیکهایی رایت کنم نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ فایلی که برات گذاشتم y511-u10 شما فلش کنید بعد برای فارسی سازی از فایل y511-u30 استفاده کنید. [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اخه شما گفتی با بیلد120 مشکلم حل شد.... نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) دادا با فایلی که برات گذاشتم پست 4 تست کنید کارتون راه میفته. ویرایش شده 20 مرداد، ۱۳۹۴ توسط MR.Majid [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ داداش روش رایت فایل چجوره؟اموزشم میدی لطفا؟؟؟ نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ باکس ولکانو یا هر باکسی برای چینی ها و هواوی م.چجور باید فایل y511-u10 که تو پست 4 گزاشته شده رایت کنم؟؟؟فایل اسکاتر نداره.... نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ کسی نیس؟؟؟؟؟؟/؟ نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز رامی که شما دانلود کردین چه فرمتی داره؟ اگه bin هست با ولکانو بزنید برای راهنمایی بهتر شما با باید بگم گوشیتون رو با فایل Y511-U10_V100R001C498B106 فلش بزنید درصورتی که فلش نگرفت یه اسکرین شات از پغام خطایی اون بدید؟ نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ boot.img هست. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .