dj masud 18 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 با سلام خمت اساتید محترم.گوشی 6300 که برای قفل یوزر برداشتن فلش کردم با ورزن 7.30 با باکس ufs micro وبا کابل پشت باطری.مراحل فلش تمام شد بدون ارور و خطا.الان با پاور 0.2 جریان میکشه و لامپ ابی بقل روشن میشه.البته لازم به ذکر است موقع رایت فایلها تو لاگش ارور mismatch data بود ولی فلش با موفقیت تمام شد.با فایل دیگم از همین ورزن امتحان کردم. با کابل usb خاستم بزنم نشد بردشو سرویس کردم با دانگل بست خاستم بزنم ارور داد....موندم لینک ارسال
m-gsm 11 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 با سلام با atfبا اخرین ورزن تیک ریست فاکتوری بزن فلش کن موفق باشی لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 سلام بردش رفرش که نیست همگار گرامی؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 سلام داداشم با atf مشکلت حل نمیشه بکاپ از rpl گرفتی یا نه؟ لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 خلاصش کنم داداش شما باید با کابل اف باس و با باکس سایکلون فلش کنی البته باید بکاپ از آر پی ال داشته باشی چون ممکنه آی ام آی گوشی بپره لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 8 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2015 ممنون از همگی دادم به همکار با باکس ادونس حلش کرد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.