dj masud 18 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام خمت اساتید محترم.گوشی 6300 که برای قفل یوزر برداشتن فلش کردم با ورزن 7.30 با باکس ufs micro وبا کابل پشت باطری.مراحل فلش تمام شد بدون ارور و خطا.الان با پاور 0.2 جریان میکشه و لامپ ابی بقل روشن میشه.البته لازم به ذکر است موقع رایت فایلها تو لاگش ارور mismatch data بود ولی فلش با موفقیت تمام شد.با فایل دیگم از همین ورزن امتحان کردم. با کابل usb خاستم بزنم نشد بردشو سرویس کردم با دانگل بست خاستم بزنم ارور داد....موندم نقل قول لینک ارسال
m-gsm 11 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام با atfبا اخرین ورزن تیک ریست فاکتوری بزن فلش کن موفق باشی نقل قول لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سلام بردش رفرش که نیست همگار گرامی؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سلام داداشم با atf مشکلت حل نمیشه بکاپ از rpl گرفتی یا نه؟ نقل قول لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ خلاصش کنم داداش شما باید با کابل اف باس و با باکس سایکلون فلش کنی البته باید بکاپ از آر پی ال داشته باشی چون ممکنه آی ام آی گوشی بپره نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون از همگی دادم به همکار با باکس ادونس حلش کرد نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .