dj masud 18 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام خدمت اساتید گوشی( experia mini(st 15i تصویرش سو سو میشد وتار بود باز کردم که سرویس کنم تصویر نداره ال سی دی هم تعویض کردم تصویر نداره.سلوشن یا شماتیک کسی داره نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ کسی سلوشن نداره نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام امیدوارم کمکتون بکنه نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ ممنونم استاد برسی میکنم نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ دوستان عزیز لطفا برای تشکر از کلید تشکر استفاده کنید. از دادن پست جهت تشکر خودداری کنید. ممنون نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ استاد چک کردم فایده نداشت یعنی هیت دادم خازنم برسی شد اتصالی نداشت فقط فککنم میمونه سلف.اونو با چی عوض کنم؟با چی از چه بردی یکسانه؟اوراق این رو ندارم نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ کسی نظری نداره نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ برد اوراقی گیر اوردم همشو تعویض کردم طبق سلوشن ما باز همونجورهجریان میکشه ولی تصویر ولایت نیس نقل قول لینک ارسال
tandisgonbad 12 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ سلام از برد عکس بزارید- چک کردن مسیر کانکتور lcd تست ال سی دی اورجینال به روشن بودن گوشی اطمینان دارید؟ نقل قول لینک ارسال
بهمن آبسته 11 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) سلام 99 درصد مشکل لایت هست در گوشیهای جدید اگر لایت رو نداشته باشید تصویر به سختی قابل رویت هست دوباره اقدام به تعویض قطعات مربوط به لایت نمایید n7600....v7601......l7600 یا علی ویرایش شده 7 خرداد، ۱۳۹۴ توسط بهمن آبسته نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .