arash167 26 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سلام i9505 به اندروید 5 اپدیت کردم با فایل 4 فایله زیر I9505XXUHOA7_OXAHOA7 متاسفانه وایفای از کار افتاد الانم دارم رام vjuamdm دانلود میکنم دوستان اگه نظری دارن راهنمایی کنن ممنون میشم نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سلام می تونی از برنامه های مکمل استفاده کنی نصب کنی و در غیر این صورت رام جدید بگیر و با z3x اقدام کنید من چندین مورد بودن مشکل ارتقا دادم . یاعلی سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ مشخصه رامی که تست شده میذارین نقل قول لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ با i9505xxumdm فلش کن به احتمال زیاد درست میشه اعلام نتیجه کنید لطفا نقل قول لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سلام همون رام اولی تیک ریپارتیشن و اپدیت بوت زدم درست شد z3x نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .