رفتن به مطلب
انجمن توسعه دهندگان موبایل

برای اولین بار حل مشکل عدم بازشدن برنامه دانگل bst حتی بعد از آپدیت فریمور

newsoft

ارسال های توصیه شده

سلام

امروز قصد دارم حل مشکل عدم بازشدن برنامه دانگل BST حتی بعد از آپدیت فریمور را آموزش بدم تا حالا در هیچ فرومی موجود نبود ونیست

در بعضی موارد شده که حتی بعد از چندین با آپدیت فریمور دانگل BST بازهم برنامه باز نشده و دوباره آپدیت فریمور میخواهد این موضوع به سرور BST برمیگرده که سریال دانگل بعد از چند بار آپدیت متوالی بلوکه میشه من با این مشکل یه ماه پیش برخورد کردم وکلی انجمن ها را گشتم ولی مطلبی یافت ننمود تا اینکه به سایت

محتوا مخفی شده است.

ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید.

بعد از ثبت نام و وارد نمودن مشخصات اکانت اولیه برای دانگل بعد از آپدیت حل شد

کوچیک شما نیوسافت

لینک ارسال
  • 3 سال بعد...
در 2 ساعت قبل، amir_ahmadi گفته است :

سلام ریجستر کردنش چطوری باید انجام بدیم میشه توضیح بدین 

کد اکتیوشو از کجا باید بگیریم

سلام و درود 
برای مشکلتون یه پست دیگه بزنید .

لینک ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• سلام!

کاربران گرامی!

شما در حال استفاده از این وب سایت به صورت مهمان هستید، برای استفاده از امکانات کامل و تبادل اطلاعات به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید.

• بیشترین ارسال کنندگان

• اضافه کردن...