4393048 22 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. نقل قول لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من تاحالا از این glx فلش نزدم اگه امکانش هست آموزش فلش رو هم بزارید نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست عزیز شما اموزش چ سری از cpu هاش می خواین تاپیک جدا در خواست بدین تا اموزش خدمتتون عرض کنم البته اموزش بعضی مدل هاش هم داخل انجمن موجوده سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
4393048 22 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من تاحالا از این glx فلش نزدم اگه امکانش هست آموزش فلش رو هم بزارید فایل فوق با تمام باکس های چینی قابل رایت است آموزش هم در سایت موجود می باشد یا علی نقل قول لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام و درود به دوستان لینک مشکل داره لطفا دوباره اپ کنید نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خدمت شما: محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .