mojtabavan 12 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به نام او محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. Username:gsm.developers Password:917917917 نقل قول لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سلام این برای a3500-h هم هست؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
MR.Javad 33 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اره داداش جواب میده تشکر کردن نشانه شخصیت شما میباشد...ً@*&،641 نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ سلام ببخشید اساتید فایل a3500 باa3500-hv یکیه؟تبلت a3500-hv دارم فایل a3500 دارم میشه فلش زد؟؟ نقل قول لینک ارسال
hesam021 10 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ سلام ببخشید اساتید فایل a3500 باa3500-hv یکیه؟تبلت a3500-hv دارم فایل a3500 دارم میشه فلش زد؟؟ سلام-نه نمیشه نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .