shahd 10 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) در خواست فایل فلش فارسی هواوی hol-u10 با بیلد نامبر 051 خواهشن اگه دوستان دارن برامون آپ کنه؟ ویرایش شده 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ توسط shahd نقل قول لینک ارسال
shahd 10 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان کسی این فایلو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال
MR.Javad 33 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست من مشکل شما چیه؟؟؟ تشکر کردن نشانه شخصیت شما میباشد...ً@*&،641 نقل قول لینک ارسال
shahd 10 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست من مشکل شما چیه؟؟؟ میخوام فارسیش کنم دوست عزیز. نقل قول لینک ارسال
MR.Javad 33 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست من این رام فارسیش کوک شدست که باید بخری.... تشکر کردن نشانه شخصیت شما میباشد...ً@*&،641 نقل قول لینک ارسال
Avatar 13 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست من این رام فارسیش کوک شدست که باید بخری.... این مشخصه فارسی دیگه -----مگه نیست H30-U10_V100R001C900B129_Firmware_Saudi Arabia_Iran, Islamic Republic of_Pakistan_Qatar_Kuwait_United Arab Emirates_Iraq_Oman_Bahrain_Colombia Avantel_Android 4.2_EMUI 2.0_05021NRK نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با مشخصاتی که شما گذاشتید بله باید داشته باشه ولی در نوع فایل دقت کنید گوشی شما h30-u10 هستش؟ نقل قول لینک ارسال
senator 16 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدمت شما محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. نقل قول لینک ارسال
sajjad.rajabi 11 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدمت شما محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. Sorry. The download links expires or file not found. نقل قول لینک ارسال
senator 16 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) من دارم الان فایلو دانلود میکنم از اینجا دانلود کن محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. ویرایش شده 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ توسط senator نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .