رفتن به مطلب
انجمن توسعه دهندگان موبایل

خاموشی y511-u10 بعد از فلش

ارسال های توصیه شده

سلام خدمت اساتید گوشی رو ظاهرا یه همکار فلش کرده خاموش کرده.با پاور 4 صدم میکشه وصفرمیشه .من با فایل y511-u30 که فقط تیک اندروید خورده بود فرمت کردم فرمت میشه اما موقع فلش ارور میده.ارور 5069

لینک ارسال

Y511-U30V100R001C328B118

این فایل تست کنید

و از دانلودر استفاده کنید

محتوا مخفی شده است.

ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید.

لینک ارسال

با سلام

همکار گرامی با فایل فلش ارجینال گوشی رو فلش کنید

قبل از فلش یکبار توسط فلش تولز فرمت کنید بعد شروع به فلش نمایید

خطای 5069 مربوط به فایل فلش هستش

از فایل مربوط به مدل گوشی استفاده نمایید

موفق باشید

لینک ارسال

یعنی احتیاج به rework و ایریز کردن نیست؟میشه فایلشو برام بزارین؟یه سایت روسیه هست فایلاش هست نتونستم متوجه بشم و دانلود کنم

لینک ارسال
یعنی احتیاج به rework و ایریز کردن نیست؟میشه فایلشو برام بزارین؟یه سایت روسیه هست فایلاش هست نتونستم متوجه بشم و دانلود کنم

آدرس بدید تا ببینم چه کمکی از دستم بر میاد

لینک ارسال

با سلام

آقا مسعود شما وقتی فایل فلش این مدل رو بگیرید داخل فایل فلش پوشه Rework-Secro قرار داره این همون فایل ریست کامل سیستم هستش

شما ابتدا با این فایل گوشی رو فرمت نمایید بعد با فایل فلش کامل فلش کنید...

موفق باشید

لینک ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• سلام!

کاربران گرامی!

شما در حال استفاده از این وب سایت به صورت مهمان هستید، برای استفاده از امکانات کامل و تبادل اطلاعات به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید.

• بیشترین ارسال کنندگان

• اضافه کردن...