رفتن به مطلب
انجمن توسعه دهندگان موبایل

مشکل 5069 error sp flashtool

ارسال های توصیه شده

با سلام خدمت اساتید y511-u10 اوردن که به گفته مشتری با فلش خاموش شده.من طبق اموزش دوستمون با فایل فلش y511-u30 فقط تیک android فعال بود اول فرمت کردم با موفقیت تمام شد بعد با همون فایل فلش میزنم ارور 5069 میده با 2 تا فایل فلش و با دوتا ورزن sp flash tool مختلف هم امتحان کردم نمیشه

لینک ارسال
  • مدیریت کل سایت
کمک لطفا فوریه

درود بر شما..

لطفا برای دریافت پاسخ صبور باشید...

با این نسخه تست کنید...

SP_Flash_Tool_v5.1348.01_SEC

موفق باشید

اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن.

لینک ارسال

خدمت شما

محتوا مخفی شده است.

ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید.

سعي ما اينست كه دوستان همكار در رفاه باشند و مشكلي تو جي اس ام نداشته باشند

لینک ارسال
  • 9 ماه بعد...
خدمت شما

محتوا مخفی شده است.

ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید.

فایل فشرده بالا پسورد داره

از این لینک استفاده کنید بدون پسورد

محتوا مخفی شده است.

ویرایش شده توسط sanjabak1368
لینک ارسال
  • 10 ماه بعد...
با سلام خدمت اساتید y511-u10 اوردن که به گفته مشتری با فلش خاموش شده.من طبق اموزش دوستمون با فایل فلش y511-u30 فقط تیک android فعال بود اول فرمت کردم با موفقیت تمام شد بعد با همون فایل فلش میزنم ارور 5069 میده با 2 تا فایل فلش و با دوتا ورزن sp flash tool مختلف هم امتحان کردم نمیشه

سلام تورو خدا کمک کنین منم دقیقا همین مشکل رو دارم مدل گوشیمم همینه

لینک ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• سلام!

کاربران گرامی!

شما در حال استفاده از این وب سایت به صورت مهمان هستید، برای استفاده از امکانات کامل و تبادل اطلاعات به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید.

• بیشترین ارسال کنندگان

• اضافه کردن...