dj masud 18 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام خدمت اساتید y511-u10 اوردن که به گفته مشتری با فلش خاموش شده.من طبق اموزش دوستمون با فایل فلش y511-u30 فقط تیک android فعال بود اول فرمت کردم با موفقیت تمام شد بعد با همون فایل فلش میزنم ارور 5069 میده با 2 تا فایل فلش و با دوتا ورزن sp flash tool مختلف هم امتحان کردم نمیشه نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کمک لطفا فوریه نقل قول لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2092 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کمک لطفا فوریه درود بر شما.. لطفا برای دریافت پاسخ صبور باشید... با این نسخه تست کنید... SP_Flash_Tool_v5.1348.01_SEC موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون از پاسخکویتون استاد میشه برام بزارینش؟ نقل قول لینک ارسال
سفیر 12 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدمت شما محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. سعي ما اينست كه دوستان همكار در رفاه باشند و مشكلي تو جي اس ام نداشته باشند نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رمزش چیه دوست عزیز نقل قول لینک ارسال
sanjabak1368 57 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) خدمت شما محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. فایل فشرده بالا پسورد داره از این لینک استفاده کنید بدون پسورد محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. ویرایش شده 28 اسفند، ۱۳۹۴ توسط sanjabak1368 نقل قول لینک ارسال
milad.forlorn 10 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام خدمت اساتید y511-u10 اوردن که به گفته مشتری با فلش خاموش شده.من طبق اموزش دوستمون با فایل فلش y511-u30 فقط تیک android فعال بود اول فرمت کردم با موفقیت تمام شد بعد با همون فایل فلش میزنم ارور 5069 میده با 2 تا فایل فلش و با دوتا ورزن sp flash tool مختلف هم امتحان کردم نمیشه سلام تورو خدا کمک کنین منم دقیقا همین مشکل رو دارم مدل گوشیمم همینه نقل قول لینک ارسال
milad.forlorn 10 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۵ لطفا یکی راهنماییم کنه گوشیمو با فلش تولز میخواستم فلش کنم همین ارور رو داد بعد دیگه کلا خاموشه نقل قول لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ سلام گوشیتون فرمت میشه؟ نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .