مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2015 با سلام و درود خدمت دوستان فارسی سازی مدلهای y330-u01-y330-u11 به روشی اسان و با فایل چند کیلوبایتی دوستانی که با بنده در فروم پارتل اشنایی داشتن در جریان بودن... بنده برای اولین بار این فایل رو قرار دادم و الا در سایت جی اس ام دولوپر قرار میدم... فایل زیر را دانلود کرده و از طریق فست بوت رایت کنید... download موفق باشید. اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2015 روش رایت هم بنویسید ما دستور اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمی افتاد لینک ارسال
sajjad.rajabi 11 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2015 با این دستور fastboot flash ilyasoury ilyasoury.img موفق باشید لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 میشه روش کار رو کاملبگین؟ممنون میشم لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 میشه روش کار رو کاملبگین؟ممنون میشم از این لینک adb و فاستبوت رو دانلود و نصب کنید.... http://www.mediafire.com/download/gy3g3gdc1vzcv6a/adb-setup-1.4.2.exe همون img فایل که از پست اول دانلود کردید کپی کنید به پوشه adb و از طریق cmd برید به پوشه adb برید این دستور رو تایپ کنید و enter بزنید. fastboot flash ilyasoury.img و این کد رو تایپ کنید. If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 من با دستور tsj f,j ;hv k;vnl avlkni.چطور فایل img رو به پوشه adb کپی کنم؟وچطور از طریق cmd به پوشه adb برم لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 من با دستور tsj f,j ;hv k;vnl avlkni.چطور فایل img رو به پوشه adb کپی کنم؟وچطور از طریق cmd به پوشه adb برم من آموزش کامل بهت دادم هنوزم نمیتونی دیگه چکار کنم؟؟؟؟؟ اگه تیم ویور داری (Teamviewer) یوزر نیم و پاس رو تو پیام شخصی بفرست من خودت نگاهش میکنم............ If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.