eza68 15 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۷ سلام دوستان میخوام یه گوشی j500f ترمیم سریال کنم samsung tool pro v34.6 را که اجرا میکنم گزینه ریپیر نداره نقل قول لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۷ در هم اکنون، eza68 گفته است : سلام دوستان میخوام یه گوشی j500f ترمیم سریال کنم samsung tool pro v34.6 را که اجرا میکنم گزینه ریپیر نداره سلام و درود : برنامه را پاک کنید کامل و دوباره نصب کنید حل میشه ... Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook واکنش ها : eza68 1 نقل قول لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۷ در 6 دقیقه قبل، ramin gsm گفته است : سلام و درود : برنامه را پاک کنید کامل و دوباره نصب کنید حل میشه ... اوکی شد مرسی نقل قول لینک ارسال
dr.karimian 30 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، eza68 گفته است : سلام دوستان میخوام یه گوشی j500f ترمیم سریال کنم samsung tool pro v34.6 را که اجرا میکنم گزینه ریپیر نداره داداش گوشی j500f کلا از اول ریپیر نداشت واکنش ها : eza68 1 نقل قول لینک ارسال
[email protected] 35 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۷ در 3 ساعت قبل، eza68 گفته است : سلام دوستان میخوام یه گوشی j500f ترمیم سریال کنم samsung tool pro v34.6 را که اجرا میکنم گزینه ریپیر نداره درود این مدل رو نمیتونین ترمیم سریال کنین اما واسه نمایش تب Repair باید دکمه ی Ctrl رو دوبار پشت سره هم بزنین واکنش ها : eza68 1 نقل قول لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۷ ببخشید j500h هست گزینه ریپیر اضاف شد ولی گزینه که سریالو دستی وارد کنم نیست راهی وجود داره؟ نقل قول لینک ارسال
dr.karimian 30 ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۷ در 8 ساعت قبل، eza68 گفته است : ببخشید j500h هست گزینه ریپیر اضاف شد ولی گزینه که سریالو دستی وارد کنم نیست راهی وجود داره؟ ن داداش هنوز نیومده. فایل cert هست ک اونم ریجستریه واکنش ها : eza68 1 نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .