gebal 57 ارسال شده در 5 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2018 گوشی رو ارم موند چندتا رام گرفتم رایت میشه اما روشن میکنم رو ارم میمونه گوشی مدل گوشی d6502 لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 5 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2018 در 5 دقیقه قبل، gebal گفته است : گوشی رو ارم موند چندتا رام گرفتم رایت میشه اما روشن میکنم رو ارم میمونه گوشی مدل گوشی d6502 باتری تست کن نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 5 اسفند، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2018 باطری بالای 48 درصد شارژ داره لینک ارسال
djaliford 43 ارسال شده در 5 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2018 در ۱ ساعت قبل، gebal گفته است : گوشی رو ارم موند چندتا رام گرفتم رایت میشه اما روشن میکنم رو ارم میمونه گوشی مدل گوشی d6502 داداش با فلش تولز زدی یا با اسیتول؟ لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 6 اسفند، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2018 استول فلش کردم لینک ارسال
djaliford 43 ارسال شده در 6 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2018 یکبار دیگه با فایل ftf با اخرین ورژن فلش تولز اقدام به فلش کنین اعلام نتیجه لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 6 اسفند، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2018 با فلش تولز تست کردم جواب نداد وقت یه سوال برام پیش امد با استو و فلش تولز فلش میکنم کمتر از یک دقیقه این مدل فلش میشه؟ لینک ارسال
djaliford 43 ارسال شده در 7 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2018 در 16 ساعت قبل، gebal گفته است : با فلش تولز تست کردم جواب نداد وقت یه سوال برام پیش امد با استو و فلش تولز فلش میکنم کمتر از یک دقیقه این مدل فلش میشه؟ دوست عزیز احتمال زیاد داره هارد باشه ولی شما یبار با فلش تول بوتلودرو انلاک کن ببین انلاک میشه یا نه لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 7 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2018 سلام و درود 1 - حجم فایلی که شما دانلود کردیدن و فلش کردین با فلش تولز چقدره ؟ 2 - آیا بعد از روشن کردن گوشی دوباره خاموش میشه یا نه روشن میمونه ؟ 3 - تا چند دقیقه گوشی روشنه ؟ 4 - گوشی مورد نظر را بخاطر چی فلش زدین ؟ Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.