Anonymous 43 ارسال شده در 25 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 سلام..اول این که خیلی میخوامت ایلیا جان ...اگه میشه شغل دوم خودت رو با شغل دوم جعفر فیاض رو بگو..ممنونx_x شغل دومی ندارم من لینک ارسال
SEYED1001 10 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 شغل دومی ندارم من تو که راست میگی جعفر جان....حالا نوبتت میشه بیای روی صندلی لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 یک زمانی بود پاساژما 3 نفر انجمن داشتن رقابت تو اردبیل خیلی سخته اینو ایلیا میدونه همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 تیر، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 SEYED1001 گفته است : سلام..اول این که خیلی میخوامت ایلیا جان ...اگه میشه شغل دوم خودت رو با شغل دوم جعفر فیاض رو بگو..ممنونx_x لطف داری سید جان... شغل دوم ندارم اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 رقیب که نه باهمدیگه دوستیم و تا حالا چنین موردی پیش نیومده و همشون استاد منن...من به اردبیلی بودمنم افتخار میکنم واقعا نخبگان جی اس ام تو همین استان و شاخه هاش هستش... ایلیا من و علی ک اردبیلی نیستیم یعنی ما هیچ :dddddd:dddddd:dddddd:dddddd سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
omid12 10 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 سلام خوب جایی گیرت آوردم ایلیا جان چراااااااا این اکانته منو فعال نمیکنی من که راسته خودمو گفتم فعلا چیزی بلد نیستم ولی درآینده قول میدم مفید باشم ضمنا همین الان عکس میخایم یالا لینک ارسال
G.S.M 14 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 سلام خوب جایی گیرت آوردم ایلیا جانچراااااااا این اکانته منو فعال نمیکنی من که راسته خودمو گفتم فعلا چیزی بلد نیستم ولی درآینده قول میدم مفید باشم ضمنا همین الان عکس میخایم یالا سلام شما تو يا هو فرمودين اكانتتون رو فعال كن عرض كردم شما 10 تا پست تخصصي بزن به طور خودكار ويژه ميشي دوس نداريم كارب خانگي وارد سايت بشه و سوء استفاده كنه موفق باشيد لینک ارسال
omid12 10 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 بابا بخدا بلد نیستم بیخیال داداش نمیخام عکس خودتو بزار ایلیا جان لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 تیر، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 ایلیا من و علی ک اردبیلی نیستیم یعنی ما هیچ :dddddd:dddddd:dddddd:dddddd شما اساتید تاج سرید و به علمتون شکی نیست... در حالت کلی عرض کردم شاید تو یه شهر دیگه هم همچین نخبه هایی داره... اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 تیر، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 بابا بخدا بلد نیستم بیخیال داداش نمیخام عکس خودتو بزار ایلیا جان درود دوست عزیز... شما همین تجربیات و لاگ های روزانتون رو هم بذارید برای کاربران ما مورد قبول داریم... چشم عکسم تا فردا حتما خواهم گذاشت اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.