nasirahmadi 11 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۶ سلام و درود دوستان گوشی j701f قفل شبکه داره برای روت کردنش زیاد سرچ کردم نتیجه نگرفتم ممنون میشم برای روت کردنش کمک کنید تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۶ سلام و درود دوستانگوشی j701f قفل شبکه داره برای روت کردنش زیاد سرچ کردم نتیجه نگرفتم ممنون میشم برای روت کردنش کمک کنید از همکارا کسی راهی برای روت پیشنهادی نداره:37: تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۶ [ATTACH=CONFIG]1477[/ATTACH]شکر خدا موفق به روت و انلاک شدم تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
mehran72m 230 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۶ [ATTACH=CONFIG]1477[/ATTACH]شکر خدا موفق به روت و انلاک شدم ممنون از اعلام نتیجه لینک ارسال
hirsh 10 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۶ [ATTACH=CONFIG]1477[/ATTACH]شکر خدا موفق به روت و انلاک شدم اگر توضیخ هم بدی با کدوم روش روت کردی و با چه فایلی واسه ی کاربران دیگه هم لازمه بدونن اگر مشکلی داشتن لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۸ سلام دوست عزیز راهکار رو نگفتی irgsm لینک ارسال
mahdiba 20 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۸ این فایل برای روت جواب میده twrp با su root.rar لینک ارسال
mohsen8 813 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۸ صفحه روت J701F http://root.gsm-developers.com/j701f-root/ تایپیک زیر خالی نیارید بالا موضوع قفل شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده