hacker 165 ارسال شده در 7 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2017 این روش زمانی به کار می اید که فقط درایور Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 شناسایی شود در این روش حتما باید فایل دامپ گوشی رو داشته باشیم 1- ابتدا یه مموری کارت 16 یا 8 بهتره کلاس 10 باشه 2- نرم افزار win32 disk imager نرم افزار رو اجرا کنید و فایل fulldump.img رو روی مموری کارت رایت کنید گوشی فول شارژ باشه گوشی رو به حالت بوتلودر ببرید فایل مورد نظر رایت خواهد شد موفق باشید. تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
repair man68 23 ارسال شده در 7 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2017 سلام من یهg630 دارم هارد عوض کردم الان این ارور رو میده و اصلا روشن نمیشه میشه دامپ کامل وxtcsdرو قرار بدین چطور گوشی که روشن نمیشه به بوتلودر ببریم لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 9 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، 2017 سلام من یهg630 دارم هارد عوض کردم الان این ارور رو میده و اصلا روشن نمیشهمیشه دامپ کامل وxtcsdرو قرار بدین چطور گوشی که روشن نمیشه به بوتلودر ببریم سلام فایل دامپ xml داخل انجمن موجود هست سرچ کنید... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 9 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، 2017 دوست عزیز اگه اون درایوری که مشخص کردیم رو حتما شناسایی کنه مموری رو داخل گوشی بزارید با گرفتن دکمه های مورد نظر وارد محیط میشه تست شده هست تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.