nasirahmadi 11 ارسال شده در 18 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2017 سلام و درود... دوستان با چي ابزاري اين فايل رو Cach.img انپك يا ريپك كنم تو فوروم زياد گشتم اكثريت ابزارها مخصوص فايل سيستم يا بوت و ريكاوري بود واگر هم تونستم باز كنم موقق به ريپك نشدم و اينكه كد براي اضافه كردن حالت هاي شبكه به صورت جداگانه تو فايل Oher.xml از این کد استفاده کردم جواب نداد <CscFeature_Setting_CustNetworkSelMenu4>LTEONLY</CscFeature_Setting_CustNetworkSelMenu4> ممنون و سپاس تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 18 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2017 سلام و درود...دوستان با چي ابزاري اين فايل رو Cach.img انپك يا ريپك كنم تو فوروم زياد گشتم اكثريت ابزارها مخصوص فايل سيستم يا بوت و ريكاوري بود واگر هم تونستم باز كنم موقق به ريپك نشدم و اينكه كد براي اضافه كردن حالت هاي شبكه به صورت جداگانه تو فايل Oher.xml از این کد استفاده کردم جواب نداد <CscFeature_Setting_CustNetworkSelMenu4>LTEONLY</CscFeature_Setting_CustNetworkSelMenu4> ممنون و سپاس ایمش رو به system.img تغیر بده آنپک کن و برای ریپک هم با اسم سیستم بزن در آخر به اسم اصلی تغیر بده لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 18 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2017 ایمش رو به system.img تغیر بده آنپک کن و برای ریپک هم با اسم سیستم بزن در آخر به اسم اصلی تغیر بده دقیقا همین کارو کردم ولی مشکل اینجاست که این روش نیاز به فایل file.context داره و اگه از فایل بوت استخراج کنم بازهم ارور میده lollipop&marshmallow tool_32bit از این ابزار استفاده کردم تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 18 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2017 دقیقا همین کارو کردم ولی مشکل اینجاست که این روش نیاز به فایل file.context داره و اگه از فایل بوت استخراج کنم بازهم ارور میدهlollipop&marshmallow tool_32bit از این ابزار استفاده کردم خب اون فایل مشکلی نداره برای استخراج لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 18 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2017 خب اون فایل مشکلی نداره برای استخراج مشكل تو استخراج نيست دوست عزيز مشكل تو ريپكِ فايل هست به هر صورت ممنون اون رو ي كاريش ميكنم ولي حالت هاي شبكه رو چطوري با چي كدي جداسازي كنم Sent from my iPhone using Tapatalk تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
a.sharifi 20 ارسال شده در 18 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2017 مشكل تو استخراج نيست دوست عزيزمشكل تو ريپكِ فايل هست به هر صورت ممنون اون رو ي كاريش ميكنم ولي حالت هاي شبكه رو چطوري با چي كدي جداسازي كنم Sent from my iPhone using Tapatalk دوست عزیز با ابزارIMG_REPACK_x32_5.1.1_r1 و با وارد کردن دستور make_ext4fs -s -l 15588896 -a cache cache.img cache/ فایل را به راحتی ریپک کنید همه چیز ممکن است. ناممکن ها فقط زمان بیشتری میبرند... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.