nasirahmadi 11 ارسال شده در 8 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2017 سلام و عرض ادب! مشکل هنگ روی لوگو بعد از فارسی سازی از روش جایگزینی و یاهم مواجه شدن با ارور E:failed to mount /system {invalid argument) بنده برای فارسی سازی از مدل مشابه و ورژن مشابه استفاده کردم مدل گوشی هم N910T است فایلهای ک فارسی سازی اضافه کردم scsetting/systemui/framwork-res.apk فایلهارو به سه روش رو گوشی ریختم از طریق fileXplorer /Custom recavery و ساخت فایل ext4 اصلی دقیقا نمیدونم مشکل کارم گجاست از اخرین نسخه apktool2.2.2 وApk Stop Fixer هم استفاده میکنم ممنون میشم راهنماییم کنیید تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 8 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2017 مربوط از فایل framework هستش لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 8 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2017 مربوط از فایل framework هستش خوب دقیقا باید چیکار کرد؟؟؟؟ تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 8 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2017 فایل اصلی رو بدون دستکاری بذار.اگه مشکل نداشت یبار دیگه درستش کن لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 9 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2017 درود...! چند سوال؟؟؟ 1:ایا بعد از کمپایل apk با apk stop fixer فایل اماده میشه برای کار یا هم نیاز به ساین جداگانه داره اگه نیازه از چی ابزاری که بهتر باشه استفاده کنم اگه نه کی هیچی 2:چطور تشخیص بدیم خود گوشیمون86x یا هم است 64x بخاطر استفاده از img.repack 3:چی فایلهای نیاز به نصب فایل سیستمی داره framwork-res.apk یعنی موقع استخراج کدوم Apk ها حتما باید از نصب فایل framwork-res.ap استفاده کنیم تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 10 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2017 مشکل با ویدیوهای اموزشی ilya20 حل شد تشکر از تیم gsm-developers تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.