ahmad12 14 ارسال شده در 1 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2017 خسته نباشید من کامل مراحل رو انجام میدیم با برنامه ASSAYYED_KITCHEN_V1.82_STABLEGsm-Developers از گوشی رام رو میگیرم حجم رو هم از گوشی میزنم به بیت هم دقت میکنم ولی وقتی رایت میکنم فایل رو ارور میده سیستم خواهشا اگه راهی هست لطفا کمک کنید لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 1 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2017 خسته نباشیدمن کامل مراحل رو انجام میدیم با برنامه ASSAYYED_KITCHEN_V1.82_STABLEGsm-Developers از گوشی رام رو میگیرم حجم رو هم از گوشی میزنم به بیت هم دقت میکنم ولی وقتی رایت میکنم فایل رو ارور میده سیستم خواهشا اگه راهی هست لطفا کمک کنید سلام به ext4 یا img بودن رامهای گوشی مورد نطرتون هم دقت کنید شاید از اون باشه لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 2 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2017 اونم دقت کردم ولی همچنان ارور میده!راهی نیست؟پس چطور این همه رام ساخته میشه؟تو رو خدا اگه راه خاصی داره بگین لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 2 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2017 فریمور دیگه ای رو انتخاب کن چون پیش اومده گاهی فریمور سالم رو رید میگیری بعد رایت بوت لوپ میشه یه فریمور رسمی دانلود کن تست کن حتما یدونه پیدا میشه که اذیت نکنه:u_1f605: لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 2 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2017 یعنی واقعا کوک رام با این برنامه ها ک گفتین قبلا انجام میدین؟راه دیگه روش دیگه ای نیست؟ روشی که هیچ اروری نده وقت رایت لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 3 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2017 یعنی واقعا کوک رام با این برنامه ها ک گفتین قبلا انجام میدین؟راه دیگه روش دیگه ای نیست؟روشی که هیچ اروری نده وقت رایت سلام و درود دوست عزیز مشکلتون ان شاالله با تغییر فایل img به 32bit حل میشه حتما چک کنید تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 5 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2017 سلام و درود دوست عزیز مشکلتون ان شاالله با تغییر فایل img به 32bit حل میشه حتما چک کنید هر دو تا بیت رو تست کردم مشکل داشت بازم رایت نشد.به همه چی دقیق دقت کردم.نمیدونم مشکل از کجاست لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 5 مرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2017 درود. ببینید عزیز چون کیچن مربوطه از تمامی فولدرها و فایل های دایرکتوری سیستم بکاپ میگیره مانند csc و ... برای همین باعث بالا رفتن حجم فایل میشه و احتمالا به همین علت مشکل داشته باشه سیستم شما. یک بار رام اورجینال را انپک و ریپک کنید ببینید رایت میشه یا نه موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 5 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2017 درود. ببینید عزیز چون کیچن مربوطه از تمامی فولدرها و فایل های دایرکتوری سیستم بکاپ میگیره مانند csc و ... برای همین باعث بالا رفتن حجم فایل میشه و احتمالا به همین علت مشکل داشته باشه سیستم شما. یک بار رام اورجینال را انپک و ریپک کنید ببینید رایت میشه یا نه موفق باشید رام اورجینال بدون دستکاری آنپک و ریپک میکنم بدون مشکل رایت میشه.ولی دستکاری میکنم نه نمیشه.چیکار کنم آقا ایلیا؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 5 مرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2017 خب دیگه همانطوری که در بالا عرض کردم بخاطر بالا بودن حجم فایل سیستم نرم افزار نمیتونه رایت کنه شما تغییرات را انجام بدید و جایگزین اپ های سیستم اورجینال کنید سپس ریپک و رایت کنید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.